- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât costă un bilet la Therme în 2023. Câți bani ar trebui să scoată din buzunar o familie cu doi copii pentru o zi de relaxare

30 Apr, 19:03 • Claudia Simion
Therme București e cel mai mare complex de relaxare, wellness și entertainment cu ape termale din Europa. O mulțime de români, dar și străini merg weekend de weekend să se bucure de relaxare într-un cadru de poveste.
Cât costă un bilet la Therme în 2023. Câți bani ar trebui să scoată din buzunar o familie cu doi copii pentru o zi de relaxare

Cât de mult au crescut prețurile la Therme în ultima perioadă? Totul depinde de numărul de ore petrecute în centrul de relaxare și de zona unde alegi să-ți petreci timpul.

La Therme București oamenii merg nu numai să se relaxeze, ci să trăiască o experiență inedită de parcă ar fi într-o vacanță exotică. Există trei zone cu piscine și diverse activități: The Palm, Galaxy și Elysium. Printre atracțiile wellness cele mai populare se numără sauna Himalaya, sauna Provence, biblioteca de sare, piscine cu minerale, paturi cu infraroșii, sauna Amazon, sauna Tropical Rain, sauna Hollywood, sauna Alhambra, sauna Herbal Essences, paturi cu hidromasaj și multe altele. De asemenea, vizitatorii găsesc în interiorul centrului de spa diverse restaurante și baruri. Există și numeroase spații amenajate special pentru copii, locuri de joacă, tobogane, piscine gândite special pentru cei mici. Și afară sunt tot felul de spații amenajate pentru relaxare, piscine, parcuri și alte atracții. Tot aici se regăsește cea mai mare grădină botanică din țara noastră, cu peste 880.000 de plante vii și cea mai mare plantație de palmieri din Europa, unde există peste 1.500 de exemplare.

Citește și Nici Therme nu ratează Black Friday! Iubitorii de Spa pot lua voucherele cu o reducere de 30%

Therme are o suprafață interioară de peste 34.000 de metri pătrați, iar în același timp pot încăpea până la 4.000 de oameni.

Cât ar trebui să scoată din buzunar un român la Therme

Prețurile la Therme diferă în funcție de zona aleasă și numărul de ore petrecut. Puteți alege să petreceți la Therme trei ore, 4 ore și jumătate sau o zi întreagă. Un adult care vrea să stea trei ore la zona Galaxy ar trebui să plătească 56 de lei (luni-joi), respectiv 66 de lei (vineri-duminică, sărbători legale, vacanțe școlare). Pentru 4 ore și jumătate, prețul ajunge la 71 de lei (luni-joi), respectiv 81 de lei (vineri-duminică, sărbători legale, vacanțe școlare). Iar în cazul în care vreți să stați o zi întreagă la zona Galaxy, plătiți 91 de lei (luni-joi) sau 101 lei (vineri-duminică, sărbători legale, vacanțe școlare).

La zona The Palm un adult ar trebui să scoată din buzunar 74 de lei (luni-joi) sau 89 de lei (vineri-duminică, sărbători legale, vacanțe școlare), iar pentru o zi întreagă 119 lei (luni-joi) și 134 lei (vineri-duminică, sărbători legale, vacanțe școlare).

Citește și Sfaturi practice pentru românii care vor să economisească! Cum poți reduce cheltuielile lunare și ce trebuie să faci pentru a rămâne cu mai mulți bani

La zona Elysium, pentru trei ore un adult ar trebui să plătească 95 de lei (luni-joi) și 115 lei (vineri-duminică, sărbători legale, vacanțe școlare), iar o zi întreagă ajunge la 150 de lei (luni-joi), respectiv 160 de lei (vineri-duminică, sărbători legale, vacanțe școlare).

O familie formată din patru persoane ar trebui să scoată din buzunar 370 de lei pentru a petrece o zi întreagă în zona Galaxy, iar dacă preferă zona The Palm familia ar plăti 516 lei în weekend.