- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Câți bani a plătit un sătmărean să-și facă un permis de conducere fals. Oamenii legii l-au prins după două săptămâni

04 Nov, 16:32 • Cornel Ghimeșan
Dorința de a deveni șofer cu orice preț l-a făcut pe un sătmărean să încalce legea. Tânărul din Negrești-Oaș și-a cumpărat un permis de conducere fals.
Câți bani a plătit un sătmărean să-și facă un permis de conducere fals. Oamenii legii l-au prins după două săptămâni

Tânărul a fost trimis în judecată de procurori pentru cumpărarea permisului fals. După două săptămâni de la primirea documentului, sătmăreanul a fost lăsat fără el, polițiștii de la Vama Petea i l-au reținut.

Bărbatul plătise nu mai puțin de 1.500 de euro pentru permisul fals. A ales să nu se complice prea tare cu mersul la școala de șoferi și cu examenele auto și să-și facă rost de permis de la un prieten. A dat comanda chiar de față cu părinții săi, în 2019.

Sătmăreanul i-a dat prietenului său 500 de lei și i-a trimis o fotografie cu el pe telefonul mobil. Apoi, în 9 decembrie 2019 i-a plătit și restul de 1000 de euro.

Citește și Salariile angajaților CFR cresc de la 1 decembrie. Este a doua majorare din acest an

Permisul de conducere fals a fost livrat prin intermediul unei firme de curierat, într-un plic. Documentul arată că tânărul a urcat cursurile unei școli de șoferi din Cehia.

Fiindcă se apropiau sărbătorile de iarnă a decis să se întoarcă în România să-și viziteze rudele. La controlul de frontieră din Vama Petea a fost o surpriză, însă. A prezentat permisul de conducere pentru legitimare, iar autoritățile au descoperit că era fals.

Citește și Veşti proaste pentru români. Fermierii anunţă scumpiri masive: „Roșii sub 6-7 lei/kg nu o să mai vedem la anul”

 

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult