- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ce bani primește Larisa Iordache de la statul român. La 27 de ani, fosta gimnastă are parte de venituri considerabile

23 Jan, 15:05 • Bumbeneci Diana
Larisa Iordache primește bani de la statul român. Fosta sportivă are rentă viageră de la Guvern.
Ce bani primește Larisa Iordache de la statul român. La 27 de ani, fosta gimnastă are parte de venituri considerabile

Statul român are de oferit destul de multe în privința rentelor viagere pe care le primesc foștii sportivi de performanță. Unul dintre sportivii care au scris istorie pentru țară și care astăzi primesc bani este Larisa Iordache. După ce s-a retras, aceasta primește bani din partea Guvernului.

Larisa Iordache primește bani frumoși de la statul român

Una dintre vedetele care beneficiază de această rentă este Larisa Iordache. Fosta sportivă în vârstă de 27 de ani a decis să se retragă din gimnastică la finalul lui 2021, după ce a suferit mai multe accidentări. La ora actuală, Larisa este antrenoare la CS Dinamo.

Ai mai putea citi: Alertă în Marea Britanie! Recesiunea ar putea fi de două ori mai mare față de cât se anticipa. Cum vor fi afectați românii din UK

Potrivit datelor oficiale, de pe siteul MTS, Larisa primește lunar o rentă viageră în valoare de 13.973 de lei. Larisa a fost de șapte ori campioană europeană, de două ori vice campioană mondială și a câștigat bronzul olimpic la Londra 2012.

La ora actuală, Larisa Iordache este angajată a Ministerului de Interne, de unde primește, de asemenea, un salariu destul de mare. Ea este și una dintre protagonistele reality showului de la Antena 1, America Express, unde face pereche cu fosta ei colegă Diana Bulimar.

Ai mai putea: Banca Centrală Europeană confirmă un scenariu sumbru! Dobânzile vor fi majorate din nou

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult