- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

CNAIR a semnat contractul pentru supervizarea lucrărilor pe loturile 1 și 2 din Autostrada Ploiești – Buzău. O firmă va primi 55,85 de milioane de lei ca să-i controleze pe constructori

11 Nov, 12:21 • Gabriela Andreescu
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat cu firma TECNIC Consulting Engineering Romania S.R.L. contracte de 55,85 de milioane de lei pentru supervizarea lucrărilor pe loturile 1 și 2 din Autostrada Ploiești - Buzău.
CNAIR a semnat contractul pentru supervizarea lucrărilor pe loturile 1 și 2 din Autostrada Ploiești - Buzău. O firmă va primi 55,85 de milioane de lei ca să-i controleze pe constructori

Până în prezent, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău s-a ocupat cu supervizarea lucrărilor pe primele loturi ce au intrat în construcție din Autostrada Moldovei (A7), finanțată prin PNRR.

Contractul pentru „Servicii de Supervizare Executie lucrări Autostrada Ploiești – Buzău” LOT 1: DUMBRAVA – MIZIL KM 0+000 – KM 21+000″ a fost semnat pe 3 noiemebrie, potrivit unui anunț publicat pe 10 noiembrie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) anunță economica.net.

Valoarea de atribuire a acestui contract este de 26,85 de milioane de lei.

Tot pe 3 noiembrie a fost semnat și contractul pentru „Servicii de Supervizare Executie lucrări Autostrada Ploiești – Buzău LOT 2: MIZIL – PIETROASELE KM 21+000 – KM 49+350”.

Valoarea de atribuire a contractului de supervizare lucrări pe lotul 2 este de 28,99 de milioane de lei, mai arată sursa citată.

Până în prezent, supervizarea lucrărilor pe cele două loturi din A7 Ploiești – Buzău a fost asigurată prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Buzău, care a anunțat la începutul lunii noiembrie primele progrese pe cele două șantiere.

CNAIR a semnat contractul pentru supervizarea lucrărilor pe loturile 1 și 2 din Autostrada Ploiești - Buzău
CNAIR a semnat contractul pentru supervizarea lucrărilor pe loturile 1 și 2 din Autostrada Ploiești – Buzău

Contractul pentru construcția lotului 2 Mizil – Pietroasele/Stâlpu din Autostrada Ploiești – Buzău (A7) a fost semnat pe 7 iunie cu asocierea româno – bulgară Coni – Trace.

Lotul 2 Mizil – Pietroasele/Stâlpu (28,35 km) este primul din cele 13 loturi ale A7 (Autostrada Moldovei) care a intrat în construcție între Ploiești și Pașcani (320 km), prin finanțare asigurată din PNRR.

Lotul 1 Dumbrava – Mizil (21 km) din Autostrada Ploiești – Buzău a fost adjudecat de către asocierea Pizzarotti – Retter. Dumbrava – Mizil este al doilea lot din cele 13 de pe A7 pentru care a fost emis ordin de începere a lucrărilor, după lotul 2 Mizil – Pietroasele/Stâlpu.

Autostrada Ploiești – Buzău este prima secțiune a autostrăzii care va asigura legătura dintre Muntenia și Moldova (A7).

Compania câștigătoare a contractului, TECNIC Consulting Engineering Romania S.R.L., a făcut parte din asocierea care a câștigat contractul pentru revizuirea studiului de fezabilitate al Autostrăzii Sibiu – Pitești (A1), contract ce nu a fost însă dus la bun sfârșit.

Citește și: Pași importanți pentru Autostrada Bacău – Pașcani. Guvernul a aprobat suma de 38 de milioane lei pentru exproprierea a 5.784 imobile

Cu mai mult de 15 ani experiență în domeniul jurnalismului și o pasiune pentru tot ce înseamnă actualități, știri, și tot ce se întâmplă relevant atât în țară, cât și pe plan extern. ... citește mai mult