- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Culmea anului 2024. O femeie susține că a fost concediată pentru că își făcea treaba prea bine: „Sunt al naibii de bună”

21 Feb, 18:28 • Bocioacă Bianca
O femeie din Miami, Florida a generat controverse pe platforma de socializare Tik Tok, după ce a susținut că fost dată afară de la locul de muncă pentur că era prea bună în ceea ce făcea.
Culmea anului 2024. O femeie susține că a fost concediată pentru că își făcea treaba prea bine: „Sunt al naibii de bună”

Mariela, o femeie din Miami, a postat pe Tik Tok un videoclip în care povestește că, în timpul unei discuții cu șeful ei, în care acesta a menționat că face niște sarcini în avans, lucrurile au luat o întorsătură complet neașteptată.

Potrivit spuselor sale, acest nivel de eficiență l-a determinat pe șeful său să se simtă amenințat. Mai mult, Mariela a adus în discuție faptul că în lipsa prezenței șefului, ea a preluat responsabilități care ar fi trebuit să îi revină acestuia, fiind astfel concediată.

Citește și: Chelneriță concediată după ce a primit un bacșiș de 10.000 de dolari. Cum a reacționat femeia după ce a fost dată afară

„Am fost concediată ieri de la locul de muncă, unul dintre motive este că sunt prea eficientă. Ieri, șeful meu era în ședința de dimineață și îmi spunea că va stabili întâlniri cu directorul de vânzări pentru a vorbi despre evenimentele pe care le avem în program.

Dacă trebuie să încheiem, dacă au nevoie de un grafic, bla, bla, bla, bla. Știi tu, discuția corporatistă. Eu spun ‘oh hei, am făcut deja treaba asta’. M-am logat pe site-ul pe care îl folosesc pentru a urmări evenimentele și am văzut că vom închide în aprilie și am pus deja acel proiect în software-ul nostru de gestionare a proiectelor.

Am făcut deja toată treaba asta și nu a fost nevoie să stabilesc întâlniri bisăptămânale, așa că da, am fost concediată pentru că sunt al naibii de bună”, explică tânăra conform Ladbible.

Citește și: Tinerii români s-au săturat să fie angajați și vor să devină antreprenori. Uite cum ai putea câștiga 1000 de euro: „Exclus angajarea”

Femeie dată afară pentru că era prea bună

Cei care au văzut videoclipul și-au arătat uimirea și au sprijinit-o pe femeie, în timp ce alții și-au împărtășit experiențele similare. Unii au sugerat că această situație evidențiază o problemă mai complexă în mediul de lucru, unde abilitățile excepționale ale angajaților pot fi interpretate greșit de către superiori.

Povestea Marielei a strâns simpatia online, există întotdeauna două fețe ale aceleiași monede. Unii comentatori au fost sceptici în legătură cu versiunea ei a evenimentelor sau au oferit interpretări diferite. Cu toate aceasta, reacția majorității au fost solidaritate și încurajare pentru Mariela să își găsească un nou loc de muncă unde să își poată valorifica abilitățile, scrie stiridiaspora.ro.