- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum arată vila de lux a lui Mugur Isărescu! Proprietatea este păzită cu maximă atenție! 

22 Mar, 17:59 • Fundeanu Madalina
Mugur Isărescu nu se uită la bani când vine vorba de confortul lui și al familiei sale. În urmă cu mai mulți ani, acesta și-a cumpărat o vilă de lux în vecinătatea orașului București.
Cum arată vila de lux a lui Mugur Isărescu! Proprietatea este păzită cu maximă atenție! 

Mugur Isărescu ocupă, de peste trei decenii, funcția de guvernator al Băncii Naționale a României, devenind astfel unul dintre cei mai influenți oameni din țara noastră. Banii nu reprezintă o problemă pentru el, drept urmare, Isărescu locuiește de mulți ani într-o vilă de lux aflată în vecinătatea Capitalei. Proprietatea este păzită cu strictețe, câțiva câini ciobănești asigurând liniștea familiei guvernatorului, potrivit Bugetul.ro.

Funcția extrem de importantă a lui Mugur Isărescu i-a asigurat venituri uriașe de-a lungul anilor, Isărescu reușind să adune o avere cum mulți nici nu visează. Guvernatorul BNR nu s-a uitat la bani și a cumpărat în urmă cu mulți ani un domeniu uriaș în vecinătatea orașului București.

Domeniul impresionant deținut de Mugur Isărescu

Mugur Isărescu deține un domeniu de vis aflat în Siliștea Snagovului, în apropiere de Capitală, care se întinde pe o suprafață de 14.610 metri pătrați. Pe proprietatea guvernatorului BNR, care se află la marginea pădurii și are ieșire spre lac, se află o livadă uriașă de pomi fructiferi. Aceasta înconjoară o vilă somptuoasă, dar și o casă care adăpostește o stație de refrigerare a fructelor culese de pe domeniu.

Aici au fost construite strategic mai multe foișoare, unele fiind situate chiar lângă apă, în timp ce altele sunt în mijlocul livezilor de meri, caiși și pruni. În clădirea de la intrarea pe domeniu se află unul dintre sediile societății care produce vinurile Casei Isărescu. Tot în acest loc este și stația de refrigerare a fructelor.

Citește și: De necrezut! Suma record pe care statul o cheltuiește pentru vila, unde va locui Klaus Iohannis, după ce își încheie mandatul de președinte

Vila lui Mugur Isărescu
Vila lui Mugur Isărescu, sursa: Bugetul.ro

Mai mult de atât, Mugur Isărescu și-a construit și un teren de tenis, el fiind un împătimit admirator al acestui sport. În serile calde de vară, guvernatorul obișnuiește să joace aici tenis împreună cu prietenii săi.

Vila luxoasă în care locuiește guvernatorul alături de familia sa se află chiar lângă apă, oferind o priveliște de vis. Casa este dotată cu etaj și mansardă, camerele fiind decorate într-un stil clasic. Nici la capitolul securitate, domeniul lui Mugur Isărescu nu stă deloc rău. Mai mulți câini de vânătoare dar și câțiva câini ciobănești asigură siguranța familiei Isărescu, aceștia declanșând un adevărat vacarm în momentul în care cineva se apropie de proprietate.

Guvernatorul este un mare pasionat de vinuri

Pe lângă activitatea sa de la Banca Națională a României, Mugur Isărescu și-a deschis propria afacere. Fiind născut la Drăgășani, o zonă viticolă importantă a țării, guvernatorul a decis să-și facă propria casă de vinuri. Așa a apărut Casa Isărescu, o afacere ce se bucură de un real succes, vinurile produse de compania lui Mugur Isărescu fiind apreciate și la nivel internațional.

Vezi mai multe știri: Vila Lac 1, modernizată cu 56 de milioane de euro. Se așteaptă semnătura lui Marcel Ciolacu ca proiectul să intre în vigoare