- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Din ce își câștigă existența Adrian Cristea, după ce a renunțat la cariera sportivă

30 Apr, 10:18 • Claudia Simion
Adrian Cristea era, în urmă cu câțiva ani, unul dintre cei mai populari fotbaliști români, însă în 2017 a decis să se retragă din activitate.
Din ce își câștigă existența Adrian Cristea, după ce a renunțat la cariera sportivă

De când s-a retras din activitate, Adrian Cristea a început să nu mai aibă nici prea multe apariții publice, să nu mai acorde interviuri și să se îndepărteze de lumnina reflectoarelor. Fosta lui parteneră de viață, Denisa Nechifor, a spus cu ce se ocupă el în prezent.

Din ce trăiește Adrian Cristea

Citește și Trocul încă este la modă! Ce a oferit un român la schimb pentru serviciile unui meseriaș „Așa ofertă nu am mai văzut”

Adrian Cristea a fost privit de mulți drept un mare talent, care putea rescrie istoria fotbalului românesc. A jucat, de-a lungul carierei sale, pentru echipe mari precum Politehnica Iași, Dinamo, Steaua, Universitatea Cluj, Petrolul sau Standard Liege. De asemenea, pentru echipa națională a României e evoluat de nouă ori.

După ce a renunțat la sport, Adrian Cristea și-a încercat norocul în lumea afacerilor. Fiind și foarte pasionat de modă, nu doar de fotbal, a început un business cu haine bărbătești. Din păcate, nu i-a mers prea bine, iar în timp a devenit tot mai discret și a renunțat la aparițiile publice.

Adrian Cristea
Adrian Cristea

Fosta lui iubită, Denisa Nechifor, a dezvăluit din ce face acum bani Adrian Cristea. Fostul sportiv cochetează acum cu domeniul pariurilor sportive.

Citește și Alertă pe piața medicală din România. 3.000 de medicamente esențiale au dispărut din farmacii

„Scump la vedere pentru voi, eu abia l-am văzut. Face bine, face ceva în zona sportului cu niște prieteni de ai mei. Este bine, sănătos, cum este el. Este implicat într-un proiect, nu știu dacă l-a terminat”, a declarat Denisa Nechifor.

Cum a început cariera sportivă a lui Adrian Cristea

Adrian Cristea a început fotbalul la Iași și a fost promovat în prima echipă a Politehnicii în 2002 – 2003. Ulterior, în 2004, a ajuns la Dinamo București.

Pentru echipa națională de fotbal a României a evoluat de nouă ori, iar în 2008 a primit medalia „Meritul Sportiv” clasa a III-a pentru rezultatele pe care le-a avut în preliminariile Campionatului European. Fostul fotbalist a semnat în 2010 un contract cu FC Universitatea Cluj pentru trei sezoane și jumătate, pentru suma de 1,5 milioane de euro.