- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Doi români care au abandonat un câine, aruncându-l din maşină, au primit o amendă uriaşă. Cât trebuie să achite pentru fapta lor

08 May, 22:35 • Cornel Ghimeșan
Doi români din Bacău, care au abandonat un câine, vor fi obligaţi să achite o sumă importantă, pe măsura faptei lor. Cei doi au primit o amendă de 8000 de lei.
Doi români care au abandonat un câine, aruncându-l din maşină, au primit o amendă uriaşă. Cât trebuie să achite pentru fapta lor

Două persoane care au abandonat un câine în comuna Racova, din Bacău, au fost amendate cu 8000 de lei, de către poliţişti.

În acest caz, verificările fost demarate după ce pe o reţea de socializare au apărut imagini în care cele două persoane sunt surprinse făcând acest lucru. Conform poliţiştilor din Bacău, incidentul a avut loc în 25 aprilie.

Citeşte şi Staţiunea din România care este mai tare decât Maldive şi Bali. Mulţi nici măcar n-au auzit de ea!

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, privind abandonarea unui câine pe raza comunei Racova, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor Bacău s-au sesizat din oficiu, stabilind faptul că, la data de 25 aprilie, două persoane ar fi abandonat, dintr-un autovehicul, un câine, pe raza comunei Racova. În urma verificărilor efectuate au fost identificate persoanele în cauză şi sancţionate contravenţional conform Legii 205/2004, privind protecţia animalelor, cu amendă în valoare totală de 8.000 de lei”, a transmis IPJ Bacău.

Citeşte şi Se anunță vremuri bune în România! Inflația e pe cale să se prăbușească! Data când se va produce …

Animalul a fost găsit şi a fost predat de poliţişti unei fundaţii din judeţul Bacău. Conform legii abandonarea animalelor se sancţionează cu amendă de la 3.000 de lei la 12.000 de lei.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult