- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ea este Romina Gingașu, românca măritată cu miliardarul de la Ferrari: „Nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el”

11 Mar, 19:33 • Bucătaru Gabriela
Romina Gingașu este soția celebrului miliardar Piero Ferrari, moștenitorul fondatorului brand auto de lux cu același nume. Deși, între cei doi există o diferență de vârstă de 46 de ani, aceștia s-au căsătorit în anul 2021 și în ciuda tuturor aparențelor, duc o viață normală, ba mai mult, sunt atenți la cheltuielile pe care le fac.
Ea este Romina Gingașu, românca măritată cu miliardarul de la Ferrari: „Nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el

Ea este Romina Gingașu, românca măritată cu miliardarul de la Ferrari. Romina Gingașu Ferarri are 31 de ani și a absolvit Academia Tehnică Militară. De-a lungul timpului, a reușit să facă față cu brio provocărilor din această lume a bărbaților și de fiecare dată a încercat să își depășească limitele.

Citește și Ea este unica moștenitoare a imperiului Dedeman. Deși familia ei deține o avere în valoare de trei miliarde de euro, Karina este de nerecunoscut

Ea este Romina Gingașu, românca măritată cu miliardarul de la Ferrari

În prezent, românca este consultant în vânzări și achiziții de avioane private în cadrul companiei Bombardier, însă ea a devenit extrem de cunoscută după ce în anul 2021, s-a căsătorit cu celebrul miliardar Piero Ferrari, patronul prestigioasei companii cu același nume.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2016 și chiar dacă între ei există o diferență de 46 de ani, celebrul Ferrari a reușit să o convingă pe româncă să aibă o relație care în cele din urmă a fost pecetluită în fața altarului.

Recent, Romina și Piero Ferrari au fost surprinși împreună la prima cursă de Formula 1 din acest sezon, care a avut loc în Bahrain, unde  românca a purtat o rochie care a stârnit foarte multe comentarii din cauza brandului din care face parte, dar și a prețului.

În cadrul uni interviu pe care l-a acordat zilele acestea la o emisiune de radio din România, Romina Gingașu Ferrari a dezvăluit cum l-a cunoscut pe soțul său miliardar.

„L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier (n.r. companie care vinde avioane private). Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării ‘de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?’. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am decolat, a declarat Romina Gingașu, la Digi FM.

Romina Gingașu și Piero Ferrarila la prima cursă de Formula 1 din acest sezon, de la Bahrain.

Românca a recunoscut că i-a fost destul de greu să se acomodeze cu stilul de viață al miliardarului și că la începutul relației lor garderoba sa era modestă pentru întâlnirile pe care acesta le avea.

”Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez.

La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”, a mai spus românca.

Deși oamenii sunt tentați să creadă că Romina și Piero Ferrari aruncă cu banii în stânga și în dreapta, ei bine lucrurile stau cu totul altfel. Românca a mărturisit că sunt o familie normală și că soțul său este foarte atent la cheltuieli.

”E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală”, a mai spus Romina Gingașu Ferarri.

Citește și El este medicul care a renovat un salon de la spitalul în care lucrează. „Mi-am propus şi am reuşit”