- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Este ireal cât a ajuns să coste detergentul în România. Valul de scumpiri face prăpăd în 2024. „Îl luăm în rate” 

08 Jun, 15:46 • Fundeanu Madalina
Explozie de prețuri la produsele de curățenie! Cât costă în 2024 detergentul pentru spălarea hainelor. Prețul este uriaș!
Este ireal cât a ajuns să coste detergentul în România. Valul de scumpiri face prăpăd în 2024. „Îl luăm în rate” 

Deja toată lumea știe că prețurile din ultima vreme au crescut simțitor. Nu doar alimentele s-au scumpit, ci și produsele cosmetice și cele de curățenie. Românii nu mai cumpără ca odinioară, de când soluțiile și detergentul au devenit adevărate produse de lux, conform Cancan.ro.

Dacă vrei calitate, trebuie să plătești, iar asta se poate demonstra ușor. De exemplu, un sac de dero, de la brandul Ariel, are un preț uriaș față de anii precedenți. Românii au ajuns să facă haz de necaz pe seama lui, de când nu toată lumea și-l mai permite, spunând că vom ajunge să îl cumpărăm în rate.

Prețul pe care îl are detergentul Ariel în 2024

Prețurile au crescut la raft, iar românilor le este tot mai greu să-și ducă traiul de zi cu zi. Prețurile la produsele de curățenie sunt tot mai mari față de anii trecuți, iar gospodinele sunt depășite de situație. Un exemplu bun este chiar detergentul de rufe. Un sac de dero, de la Ariel, a ajuns să coste o adevărată avere pentru unii oameni.

Ai mai putea fi interesat de: Se anunță noi scumpiri în România! Recoltele fermierilor sunt lovite de secetă pentru al patrulea an la rând

detergent
detergent

Prețul ajunge la peste 200 de lei pentru 10, 5 kilograme de Ariel. Desigur, producătorii au schimbat formula, au făcut-o mult mai puternică, iar atunci când bagi hainele la spălat trebuie să pui mai puțin dero decât înainte. Deoarece au punctat pe calitatea detergentului, producătorii au mărit și prețul acestuia.

În ciuda acestui lucru, gospodinele nu s-au arătat prea încântate de această transformare, iar acum au ajuns să spună că vor fi nevoite să cumpere detergent în rate, pentru că este mult prea scump. Dacă în urmă cu câteva luni, un sac de Ariel de 13 kilograme avea un preț de 120 de lei în supermarketuri, în prezent acețași preț  îl întâlnim doar la cantități mai mici.

„Chiar că-l iei în rate”, a fost unul dintre comentariile de pe Facebook.

Totuși, există și alte firme de detergent, care au prețuri mai mici la produsele lor. Un sac de „Dero” 2 în 1, automat, de 15 kilograme, costă acum 200 de lei. Este un preț accesibil, având în vedere cantitatea lui și de faptul că acesta conține și balsam.

Vezi mai multe știri: Alertă alimentară în magazinele Auchan! Carnea tocată, pericol pentru sănătatea clienților