- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Fornetti România a dat lovitura. Compania are un buget de investiții de aproape 4 milioane de euro

07 Jun, 11:18 • Lupu Alexandra
Fornetti România nu se întrece cu gluma. Compania deține un buget record pentru investițiile din 2023.
Fornetti România a dat lovitura. Compania are un buget de investiții de aproape 4 milioane de euro

Fornetti România intră la rupere! Unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de patiserie se concentrează asupra investițiilor și în acest an, raportând un buget total de aproximativ 4 milioane de euro, spune zf.ro

Fornetti România, buget record pentru investiții

Fornetti România a terminat în luna martie 2023 un proiect de investiții de aproximativ 2.5 milioane de euro. Ultimele informații arată că unul dintre cei mai mari jucători de pe piața patiseriei a investit într-o linie de producție, dar mai mult decât atât, compania în cauză va continua investițiile în acest an.

Fornetti România are un buget total de aproximativ 4 milioane de euro pentru investiții. Reprezentanții companiei au transmis că preconizează investiții record inclusiv în a doua jumătate a anului 2023, atât pentru înnoirea echipamentelor, cât și pentru eficientizarea acestora, din punct de vedere al producției.

Citește și: Whisky devine vedeta investițiilor! Valoarea „aurului lichid” se triplează după 10 ani

„Preconizăm investiţii şi pentru a doua jumătate a anului, investiţii în valoare de 1,5 milioane de euro care vizează înnoirea şi eficientizarea echipamentelor de producţie”, au spus reprezentanţii companiei.

În urmă cu puțin timp, Fornetti România a făcut schimbări semnificative, în ceea ce privește structura de management. Concret, Szasz Jozsef a plecat de la conducerea companiei, după 4 ani în care a ocupat această poziție, spune forbes.ro. Începând cu data de 4 mai 2023, funcția de Managing Director a fost ocupată de Martin Udvarev. Din acest punct de vedere, Szasz Jozsef a declarat că se îndreaptă către noi provocări, dar mai mult decât atât, a precizat că activitatea pe care a avut-o în cadrul companiei a fost un capitol frumos.

„Coordonarea Fornetti România a fost o provocare pe care, sper, am dus-o la final cu succes, iar rezultatele financiare și investițiile făcute sunt o mărturie a acestui fapt.

Mă îndrept către noi provocări, Fornetti fiind un capitol frumos din activitatea mea profesională”, a explicat Szasz Jozsef.

Fornetti România
Fornetti România

Udvarev a trăit în ultimii 20 de ani în Bulgaria. Timp de 17 ani a condus compania Fornetti din țara menționată.

„(…) După aproape 20 de ani petrecuți la Fornetti Bulgaria, o companie mică acolo, dar de succes, preluarea Fornetti România a venit oarecum normal, însă cu foarte multă responsabilitate.

Aici voi coordona aproape 500 de angajați, peste 800 de magazine de franciză, prezență a brandului  în toate magazinele de retail, departamente  diverse si producție extrem de mare. Fornetti este numărul 1 în materie de patiserie în România și împreună cu echipa de conducere dorim să o păstrăm pe acea poziție pentru cât mai mult timp”, a adăugat Udvarev.

Vezi și: Frații Pavăl au dat lovitura pe malul unui lac din Italia! Plan de investiții de 45 de milioane de euro