- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Garsoniera din Cluj care a devenit vedetă: masa se servește în același loc în care dormi. „E bună pentru când aveți certuri în familie”

27 Mar, 11:26 • Lupu Alexandra
Un val de glume a luat naștere pe internet, în urma unui anunț de închiriere pentru o garsonieră din Cluj. Iată care sunt detaliile care au amuzat internauții.
Garsoniera din Cluj care a devenit vedetă: masa se servește în același loc în care dormi. „E bună pentru când aveți certuri în familie”

Internauții au avut un nou motiv de amuzament! Un anunț de închiriere pentru o garsonieră din Cluj a stârnit multe reacții în mediul online, anunță antena3.ro.

Garsoniera din Cluj care a făcut ravagii

O garsonieră din Cluj a devenit vedetă, după ce a fost postat un anunț de închiriere la baza acesteia. Locuința se află în Expo Transilvania din cartierul Mărăști, iar persoanele interesate trebuie să scoată 300 euro din buzunare în fiecare lună pentru a o închiria. Garsoniera se află la etajul 1 din 4 și este utilată complet, dar mai mult de atât, aerul condiționat și centrala sunt recent montate.

Te-ar putea interesa și: Piața imobiliară din Cluj a ajuns la un nou record fără precedent! Cât se cere pentru o garsonieră de 16 mp cu toaleta în dulap

„Se află la etajul 1/4, este recent renovată, ba chiar pot spune că este complet renovată, instalațiile și electrocasnicele sunt noi. Este utilată complet și izolată termic, are aer condiționat și centrală proprie, recent montate. Nu este pet friendly”, se menționează în anunțul de închiriere al garsonierei.

FOTO. Garsoniera din Cluj care a făcut ravagii
FOTO. Garsoniera din Cluj care a făcut ravagii

Imaginile cu locuința în care bucătăria este așezată în hol a stârnit mai multe reacții de amuzament în mediul online. Internauții s-au distrat atât pe seama locului în care este poziționată bucătăria, cât și de zonele în care sunt montate aerul condiționat și centrala, concret, dispozitivele despre care se menționa în anunț că sunt instalate recent. Nici prețul nu a scăpat de glumele internauților.

„Ferească Dumnezeu!”

„E bună pentru când aveți certuri în familie. Dormiți separat, mâncați separat”

„Numai în Cluj găsești garsonieră făcută pentru două persoane”

„300 de euro? Au mutat strada cumva mai spre centru?”

„Camera arată ca una dintr-un cămin studențesc: ”Așa avem și noi camerele, dar la jumătate de preț”

„Unul doarme cu centrala deasupra capului și celălalt cu aerul condiționat”

„E bine că ai centrala deasupra capului, așa nu auzi trenul”

„Bună poziționare a centralei termice, dacă îți e sete noaptea, îți pui niște apă direct din centrală”, sunt câteva dintre comentariile din mediul online.

Citește și despre următorul subiect: O mini-garsonieră de 9 metri pătrați din Paris se închiriază cu 600 de euro. Un videoclip viral arată cât de razna au luat-o chiriile în orașul luminilor.