- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Gigi Becali, părere despre războiul din Ucraina, în ziua de Paște. „Mi-am schimbat concepția despre război. Vreau să se termine”

17 Apr, 13:29 • Constantin Cristina
Gigi Becali și-a expus părerea despre războiul din Ucraina chiar în ziua de Paște. Care erau temerile omului de afaceri în urmă cu un an vis a vis de Putin.
Gigi Becali, părere despre războiul din Ucraina, în ziua de Paște. „Mi-am schimbat concepția despre război. Vreau să se termine”

Gigi Becali a făcut un anunț surprinzător chiar în ziua de Paște în legătură cu războiul din Ucraina. După ce, în urmă cu un an, acesta spunea că nu vrea să vorbească despre Putin că poate otrăvește pe cine a vorbit, a relatat playsport.ro.

Citește și: Gigi Becali riscă să fie executat silit de Fisc. Nu și-a cosit pajiștea, deși a primit subvenții pentru acest lucru

Gigi Becali, părere despre războiul din Ucraina, în ziua de Paște

Omul de afaceri mărturisește că și-a schimbat părerea despre război și nu mai ține nici cu rușii, nici cu ucrainenii și vrea doar să se termine.

„Mi-am schimbat concepția despre război. Nu sunt nici cu rușii, dar nici cu ucrainenii. Vreau să se termine. Nu am cum să fiu cu ucrainean care închide Biserica, dar nici cu rușii, care sunt cu crima. Eu vreau să luăm Bucovina înapoi care e a noastră. Le-a dat-o rușii lor, s-o luăm înapoi. Și Bucovina și Basarabia să le luăm înapoi. Într-un an de zile ne unim cu Moldova. O s-o luăm și Bucovina de Nord”, a spus Gigi Becali, pentru România TV.

Gigi Becali
Gigi Becali

În urmă cu un an, Gigi Becali era destul de rezervat să vorbească public despre catastrofa pornită de Rusia în Ucraina, deoarece îi era frică de ce putea să facă Putin dacă afla ce spunea.

„Eu de Putin nu vorbesc prea mult. Îmi e frică. Poate spune «Să moară cine a vorbit neprietenos de mine». Otrăvește pe cine a vorbit urât urat de el. Se poate da și acest ordin. Ce mare lucru pentru el? Pe cuvânt că îmi e frică. Îmi e frică, având în vedere ce face. Nu mai puneți poza cu el. Îmi e frică doar când îl văd. Nu vorbesc despre el. Nu mă bag. Poate zice să moară cine a avut o atitudine neprietenoasă. Dacă-l văd, o iau la fugă. Doamne, miluiește!”, a declarat Becali, pentru sursa menționată mai sus.

Alte articole: Gigi Becali refuză o ofertă spectaculoasă, de un miliard de euro. Cum se explică decizia unuia dintre cei mai bogați români