- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Inflația din România ar fi mult mai mare decât se credea! Florin Cîțu iese la rampă cu noi detalii

02 Feb, 20:37 • Bumbeneci Diana
Florin Cîțu a transmis că inflația e mai mare decât raportează INS. PSD a dus-o la 20 de procente, acuză liberalul.
Inflația din România ar fi mult mai mare decât se credea! Florin Cîțu iese la rampă cu noi detalii

Ies noi discuții pe scena politică din România. Fostul premier al României Florin Cîțu iese la rampă cu noi acuze. Liberalul susțin că inflația e mai mare decât raportările oficiale ale INS. Conform acestuia, social-democrații au mai transmis că a crescut inflaţia generalizată la 20 de procente, a crescut taxe, a introdus taxe noi, a crescut accize, însă fără rost, anunță știripesurse.

Florin Cîțu iese la rampă cu noi acuze legate de inflația din România. Cine spune adevărul?

Veniturile totale la bugetul de stat nu au fost majorate deloc. De altfel, după cum susține Florin Cîțu, încasările din TVA, contribuţii sau accize au fost micșorate. În aceste sens, fostul premier Florin Cîţu, senator liberal, afirmă astăzi pe pagina sa personală de Facebook că PSD a majorat inflația generalizată la 20%, a crescut taxe, a introdus taxe noi, a crescut accize, dar degeaba, pentru că veniturile totale la buget nu au crescut şi, mai mult, încasările din TVA, contribuţii sau accize au scăzut.

Florin Cîțu, despre inflația din România
Florin Cîțu, despre inflația din România

Ai mai putea citi: Ce salariu are un peisagist în România. Incredibil cât câștigă

„Adevărul despre incasările la buget în 2022! PSD a crescut inflaţia generalizată la 20%, a crescut taxe, a introdus taxe noi, a crescut accize, dar DEGEABA. Veniturile totale la buget nu au crescut. Mai mult încasările din TVA, contribuţii sau accize au scăzut”, scrie Ciţu.

El mai spune: „Creşterea taxelor PSD-iste în 2022 DOAR a omorât economia şi i-a umilit pe români!”. Fostul premier PNL arată că urmează adevărul despre cheltuielile bugetare şi împrumuturi.

Citește și: Ministrul Mediului confirmă astăzi când începe programul Rabla. Ce beneficii noi vor avea românii

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult