- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ion Țiriac se pregătește de sfârșit. Miliardarul și-a cumpărat un loc de veci de fițe în valoare de 80.000 de euro

31 Jan, 15:00 • Bocioacă Bianca
Ion Țiriac, al doilea cel mai bogat om din România, are o avere colosală și o colecție de mașini de invidiat. Ajuns la vârsta de 83 de ani, miliardarul își pregătește cu atenței locul de veci
Ion Țiriac se pregătește de sfârșit. Miliardarul și-a cumpărat un loc de veci de fițe în valoare de 80.000 de euro

Ion Țiriac a ajuns la frumoasa vârstă de 83 de ani și de aceea s-a gândit să se pregătească din timp pentru viața veșnică. Miliardarul și-a ales deja locul de veci și a cumpărat nu mai puțin de 18 cripte. Averea acestuia a fost estimată la finalul anului 2022 la 8,5 miliarde de lei.

Chiar dacă a fost căsătorit o singură dată, cu handbalista Erika Braedt, timp de doi ani, a avut o multitudine de relații cu mai multe femei, dar niciuna dintre ele nu a fost oficializată. Fostul tenismen are trei fii declarați oficial, dar spune că numărul moștenitorilor săi este mult mai mare.

Acesta a anunțat că toată averea lui va fi împărțită în 33 de „felii egale”, iar urmașii lui vor primii aceeași sumă de bani.

„Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Dintre cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă”, a declarat Ion Țiriac, potrivit playtech.ro.

Citește și: Ilie Năstase vrea să plece din România! A fost prins din nou băut la volan: „Nu mai vreau să stau în ţara asta!”

Pe lângă avere, Țiriac mai lasă moștenire familiei și locuri de veci. Acesta a cumpărat 18 cripte în Cimitirul Bellu din București, unde cele mai multe celebrități își duc somnul de veci.

Ion Țiriac, loc de veci de lux

Suma extraordinar de mare pe care miliardarul a plătit-o pentru cripte este de 80.000 de euro. Întreaga construcție va avea 12 cripte subterane și 6 supraterane, toate din marmură și granit.

Ilie Năstase a dezvăluit că Ion Țiriac își îndeamnă prietenii buni să facă astfel de achiziții.

Citește și: Anchetă penală la ROMARM, directorul reținut. Legătura dintre Pițurcă și Țuțu, șpagă de 10.000 euro. Ce spune Ministerul Economiei