- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ion Țiriac și-a făcut testamentul! La cine vor ajunge cele 33 de părți egale. „Toată lumea va primi aceeași sumă”

10 Jul, 22:02 • Bumbeneci Diana
Unul dintre cei mai bogați români își face testamentul! Ion Țiriac s-a gândit deja cui să dea banii.
Ion Țiriac și-a făcut testamentul! La cine vor ajunge cele 33 de părți egale. „Toată lumea va primi aceeași sumă”

Ion Țiriac își va împărți averea în 33 de părți egale! Omul de afaceri și-a făcut testamentul și va oferi toată averea sa în mod egal.

Ion Țiriac și-a făcut testamentul

Ion Țiriac (84 de ani) și-a făcut testamentul. Cel mai bogat român are o avere de două miliarde de dolari și o va împărți în 33 de părți egale, conform declarațiilor sale. La vârsta de 84 de ani, Ion Țiriac deține o avere evaluată la două miliarde de lei.

Fostul mare jucător de tenis a transmis că și-a făcut testamentul pentru a se asigura că averea sa va fi împărțită în mod egal.

Ion Țiriac a declarat că, deși are doar 3 copii legitimi, după moartea sa averea va fi împărțită în 33 de părți egale. El consideră că toți copiii trebuie susținuți în mod egal.

Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă. Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilități”, spunea Ion Țiriac, fost jucător de tenis.

Ion Țiriac
Ion Țiriac

Citește și: Ion Ţiriac construieşte sute de apartamente pe locul unde voia un mall. A cumpărat terenul acum 20 de ani!

Ion Țiriac rămâne în clasamentul Forbes

Forbes a realizat un top al celor mai bogați români. Conform clasamentului, Ion Țiriac este cel mai bogat afacerist român, după ce Daniel Dineș a pierdut peste un 1 miliard de dolari.

Fondatorul companiei Dedeman, Dragoș Pavăl, se află pe locul 2 cu o avere de 1,7 miliarde dolari. Adrian, fratele său, este abia pe locul 6 și deține o avere în valoare de 1,1 miliarde de dolari.

Topul celor mai bogați afaceriști din România

  • Ion Țiriac – 2 miliarde de dolari.
  • Dragoș Pavăl – 1,7 miliarde de dolari.
  • Daniel Dineș – 1,6 miliarde de dolari.
  • Ion Stoica – 1,2 miliarde de dolari.
  • Matei Zaharia – 1,2 miliarde dolari.
  • Adrian Pavăl – 1,1 miliarde de dolari.

Vezi și: Frații Pavăl marchează o nouă investiție record! Un nou magazin Dedeman va fi construit pe un teren cumpărat de la Țiriac

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult