- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Ion Țiriac știe ce să facă cu banii. Întrebat de un apropiat cum poate folosi 20.000 dolari, miliardarul a dat un răspuns impresionant

16 Feb, 15:37 • Stefan Simion
Ion Țiriac a avut o reacție uimitoare atunci când a fost întrebat de un apropiat cum trebuie să-și gestioneze banii! Iată ce l-a sfătuit miliardarul.
Ion Țiriac știe ce să facă cu banii. Întrebat de un apropiat cum poate folosi 20.000 dolari, miliardarul a dat un răspuns impresionant

Ion Țiriac nu se joacă atunci când vine vorba de bani! Întrebat de un apropiat ce poate face cu 20.000 de dolari, miliardarul a oferit un răspuns uimitor, citează b1tv.ro.

Virginia Ruzici este cea care a povestit ce i-a recomandat Țiriac să facă cu suma de 20.000 de dolari. La momentul respectiv, în 1976, omul de afaceri era managerul fostei mari campioane. Miliardarul i-a dat un sfat impresionant.

Ion Țiriac nu ezită să dea sfaturi pentru gestionarea banilor

În momentul de față, Țiriac ocupă poziția a doua în topul celor mai bogați români. Valoarea acestuia este estimată la 1,9-2 miliarde de euro. În 1976, miliardarul a fost rugat de Virginia Ruzici să-i fie manager.

Ruzici este prima mare campioană de tenis din țară. În momentul în care succesul a apărut la ușa ei, aceasta a decis să-l întrebe pe Țiriac dacă dorește să îi fie manager. Fără să stea pe gânduri, omul de afaceri a acceptat. Povestea a ieșit la suprafață după 47 ani, iar reacția lui Țiriac este una impresionantă!

Vezi și: Ion Țiriac, față în față cu noi decizii radicale. Ce este obligat să facă al doilea cel mai bogat român

Ion Țiriac
Ion Țiriac

„Ion Țiriac a fost managerul meu. Mi-a devenit manager atunci când am început să câștig mai mulți bani. Îmi aduc aminte că l-am rugat să-mi fie manager la New York”, spune fosta campioană.

Ruzici avea 20.000 de dolari și nu știa ce să facă cu această sumă considerabilă. Întrebându-l pe Țiriac ce îi recomandă, miliardarul nu a stat prea mult pe gânduri și a deschis un cont bancar, dar nu înainte de a o asigura pe fosta campioană că va avea grijă de veniturile ei. Câștigul uimitor a fost obținut de Ruzici în momentul în care a câștigat sferturile la Forest Hills.

„Am ajuns în sferturi la Forest Hills și am câștigat 20.000 de dolari. Nu știam ce să fac cu ei! Erau mulți bani, așa că am mers la Ion Țiriac și i-am zis: Ion, am 20.000 de dolari și nu știu ce să fac, cum să îi gestionez. El mi-a răspuns: «Dă-mi-i mie, voi avea grijă de ei!». Și a avut, mi-a deschis un cont. Era anul 1976”, povestește Ruzici.

Citește și: Ion Țiriac se pregătește de sfârșit. Miliardarul și-a cumpărat un loc de veci de fițe în valoare de 80.000 de euro

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult