- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

LaDoiPași ajunge la magazinul cu numărul 2.000 în România. Unde a fost deschis magazinul

03 Apr, 14:11 • Bumbeneci Diana
LaDoiPași bifează magazinul nr. 2.000 RETAIL. Marea deschidere a avut loc de curând.
LaDoiPași ajunge la magazinul cu numărul 2.000 în România. Unde a fost deschis magazinul

Rețeaua de magazine LaDoiPași, lansată și dezvoltată de Metro România, marchează deschiderea magazinului cu numărul 2.000. Magazinul a fost deschis în comuna Osica de Sus, județul Olt.

LaDoiPași a mai deschis un magazin

În ultimii ani, rețeaua de magazine de proximitate LaDoiPași s-a extins accelerat, devenind cea mai mare comunitate de antreprenori independenți din România.

LaDoiPași
LaDoiPași

Ai mai putea citi și: Lidl dă lovitura fără precedent în România și investește aproape 50 de milioane de euro într-un depozit de 8 hectare. Investiția mamut a nemților va fi într-o locație complet neașteptată!

„Afacerile independente continuă să aibă un rol important în societate și ele trebuie încurajate”, menționează Adrian Ariciu, CEO METRO România. „Avem încredere în acest model de business, care va atinge peste 2.500 magazine la sfârșitul anului următor”, declară Irinel Popescu, Director de Franciză al METRO România.

Lanțul a fost creat prin reunirea mai multor proprietari independenți sub un singur brand. Ideea de LaDoiPași a fost lansat pe piața locală în 2012 și dezvoltat în regim de franciză de METRO România.

Metro Cash & Carry România face parte din grupul german Metro, un adevărat lider atunci când vine vorba despre comerțul cu ridicata la scară mondială. Compania, fondată în octombrie 1964, operează acum în peste 30 de țări, are circa 95.000 de angajați și aproximativ 16 milioane de clienți. În anul financiar 2020/21, METRO a generat vânzări de 24,8 miliarde euro.

Ai mai putea citi: Alertă alimentară! Lidl restricționează vânzarea de roșii, ardei și castraveți

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult