- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Locurile de lângă București unde te poți bucura de o atmosferă exact ca la mare. Prețurile sunt mai accesibile decât pe litoral!

24 Jun, 21:26 • Lupu Alexandra
Vrei să te bucuri de o atmosferă exact ca la mare? Iată locurile de lângă București unde ai putea merge.
Locurile de lângă București unde te poți bucura de o atmosferă exact ca la mare. Prețurile sunt mai accesibile decât pe litoral!

Plajele de la malul mării încep să fie din ce în ce mai aglomerate, odată ce începe sezonul estival, spune wall-street.ro. Iată o veste bună pentru românii care vor să se bucure de apă și de bronz: există câteva locuri pe lângă București în care pot merge, iar toate acestea, fără să cheltuie prea mulți bani.

Locuri de lângă București unde te poți bucura de apă și de bronz

Lacul Păltinu – Valea Doftanei este locul ideal pentru oamenii care nu știu ce să aleagă, marea sau muntele. Românii care merg în această destinație au acces gratuit, iar totodată, cel mai mare avantaj constă în faptul că nu este aglomerat. Totuși, pentru că este amplasat în natură, nu există toalete și magazine în zonă. Din București, românii pot face 1 oră și 50 de minute până la destinație.

Citește și despre: Urmează să pleci în vacanță în Grecia? Iată cât costă mâncarea la taverne

Plaja Pod 4 este poziționată în partea de sud a orașului Călărași și este înconjurat de verdeață. Recenziile arată că plata este mai aglomerată decât Samskara Beach. Acest lucru este cauzat și de faptul că necesită să te deplasezi cu bacul pentru a ajunge la destinație. Românii care vor să meargă în acest loc și se gândesc să închirieze un șezlong, trebuie să știe că nu pot veni cu băuturile de acasă. Drumul din București și până la destinație durează 1 oră și 30 de minute.

Prețuri:

  • loc de parcare: gratuit;
  • 1 șezlong: 20 de lei.
Plaja Pod 4
Plaja Pod 4

Plaja mare din Călărași – Samskara Beach este aflată de cealaltă parte a Dunării și este înconjurată de vegetație. Pentru a ajunge la destinație, românii trebuie să folosească bacul pentru a traversa Dunărea. Costul traversării este 10 lei de persoană, dus – întors. Drumul durează 1 oră și 30 minute cu mașina și 5 – 6 minute cu bacul din București și până la destinația menționată.

Prețuri:

  • transport bac + acces plajă 15 lei;
  • transport bac + sezlong 30 lei;
  • transport bac + umbrelă cu două locuri 50 de lei.

Plaja Gostinu este amplasată într-una dintre cele mai sălbatice plaje de la malul Dunării. Accesul este gratuit și românii pot consuma propria mâncare și popria băutură la destinația menționată. Zona este suficient de populară. Din București și până la plajă, românii pot face 1 oră și 35 de minute cu mașina.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Sfaturi pentru vacanța în străinătate. Cele mai bune metode de plată din Grecia, Turcia, Bulgaria și Egipt