- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Urmează să pleci în vacanță în Grecia? Iată cât costă mâncarea la taverne

18 Jun, 19:31 • Lupu Alexandra
Prețurile afișate la taverne în Grecia. Iată la ce trebuie să te aștepți dacă urmează să mergi în vacanță în străinătate.
Urmează să pleci în vacanță în Grecia? Iată cât costă mâncarea la taverne

Românii au furat startul concediilor în străinătate, în Grecia. Mulți dintre ei au început deja să povestească pe rețelele sociale ce experiențe au avut și ce sume au scos din buzunare, informează ziare.com.

Prețurile afișate la taverne în Grecia

Din dorința de a ajuta alte persoane să își calculeze corect bugetul pentru concediul din Grecia, românii care au furat startul vacanțelor postează pe rețelele sociale, în grupurile dedicate, poze cu meniurile și prețurile afișate în taverne. Au apărut numeroase postări în care oamenii solicită informații despre costuri și despre mâncare.

„O rugăminte celor care au furat startul concediilor, ceva poze cu prețuri la taverne?”, este doar una dintre numeroasele postări din rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Ce sume au cheltuit românii pentru o noapte de cazare în Grecia. „Prețuri exorbitante pentru servicii proaste”

Grecia
Grecia

În secțiunea de comentarii, mulți dintre români au răspuns. Părerile despre prețurile afișate la tavernele din Grecia au fost împărțite. Unele persoane spun că tarifele sunt ridicate, iar altele că sunt acceptabile.

„Scumpuț, așa au crescut prețurile sau este un local mai scump? Am fost acum 2 ani în Zakhyntos și anul trecut în Creta, nu erau totuși așa mari prețurile”

„Au crescut foarte mult într-adevăr; așa este peste tot, noi ne-am mai cumpărat și de la magazine”

„Daa, prețurile sunt mai mari pe insulă și au crescut prețurile deoarece s-a scumpit combustibilul; erau și restaurante mai ieftine la mâncare cu un euro-doi, însă băuturile erau peste tot scumpe”, a scris cineva, făcând referire la Zakynthos.

„În jur de 50 de euro pe zi, 3 mese pentru o persoană. Îmi fac un calcul la cât am ieși 3 persoane în 8 zile și e 1200 euro doar mâncarea și băutura. Deci mai adaug ceva în plus la bugetul pe care mi l-am propus. Mulțumim de informații și concediu plăcut”

„Acum câteva ore am plătit 41€ pe o masă care a inclus, un octopus-14,5€; o porție hamsie-9€; o salată grecească 6,5€; cartof cu usturoi-4€; pâine prăjită cu ulei-1€; un suc tonik-2,5€; un suc natural de portocală -3,5€ și din partea casei o baclava, o prăjiturică și 2 înghețate mici pe bat, am plătit cash dar se putea și cu cardul”

„Astăzi în Pefkoudia, Sithonia: lamb chops, pork tomahawk, salată de vinete, pâine de casă, apă 34 euro”, este un alt comentariu.

Vezi și: Motivul pentru care românii aleg Bulgaria! Cât mai costă un minivacanță all inclusiv în țara vecină