- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Lovitură pentru șoferi pe 7 septembrie! Motorina s-a scumpit. Cât costă astăzi carburanții, dar și unde găsești cea mai ieftină benzină sau motorină

07 Sep, 16:01 • Bumbeneci Diana
Carburanții sunt mai scumpi azi. Cât trebuie să scoți din buzunar pentru un litru de benzină sau motorină.
Lovitură pentru șoferi pe 7 septembrie! Motorina s-a scumpit. Cât costă astăzi carburanții, dar și unde găsești cea mai ieftină benzină sau motorină

Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro. Șoferii se lovesc de noi prețuri pentru benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Motorina s-a scumpit

Preț benzină- motorină joi, 7 septembrie 2023 . Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Față de ziua anterioară, prețul a crescut cu cinci bani pe litru la motorină, în timp ce prețul benzinei a rămas neschimbat. După mișcarea de preț de azi, crește din nou diferența de preț dintre motorină și benzină, și ajunge la 28 de bani pe litru.

Carburanți
Carburanți

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde joi cu 6.99 lei și se găsește la acest preț în județul Gorj, la stația Socar din Târgu Cărbunești.

În ceea ce privește preț motorină joi, 7 septembrie 2023 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 7.24 lei și o găsiți la acest preț la aceeași stație peco menționată mai sus.

Cel mai bun preț la GPL este astăzi de 3.22 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații peco din București.

Preț benzină și motorină joi, 7 septembrie 2023- București

  • Cel mai mic preț benzină: 7.13 lei
  • Cel mai mic preț motorină: 7.39 lei
  • Cel mai pic preț GPL: 3.22 lei

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București este joi de 7.13 lei și se vinde cu acest preț la stația Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București este de 7.39 lei și se vinde la acest preț la stația Lukoil din Sectorul 6.

Cel mai bun preț pentru GPL din București este de 3.22 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV.

Vezi și: Sorin Grindeanu dă de pământ cu sporurile românilor. „Sunt un susținător al eliminării”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult