- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 13-15 aprilie. ANM anunță averse, vânt și scăderi bruște de temperatură

12 Apr, 16:48 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea la noapte, dar și în weekend. Iată ce schimbări de temperatură apar în România.
Meteo 13-15 aprilie. ANM anunță averse, vânt și scăderi bruște de temperatură

Conform ANM, la noapte, în țară, cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse şi posibil descărcări electrice, pe arii restrânse la deal şi la munte şi în sudul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile minime, mai mari decât cele specifice datei, se vor încadra între 4 şi 15 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Meteo București

Cerul va avea înnorări temporare şi vor fi posibile averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimă, mai mare decât cea specifică datei, va fi de 10…13 grade.

Meteo sâmbătă, în țară

Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, astfel maximele vor fi cuprinse între 19 şi 27 de grade, iar minimele între 4 şi 15 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul zilei în zona montană şi submontană, iar spre seară şi noaptea în sud-est, unde pe arii restrânse vor fi averse slabe, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări în zona montană, iar în prima jumătate a intervalului local şi în Transilvania şi Moldova. Mai ales în a doua parte a nopţii, izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Meteo București

Vremea va fi cu mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 9…12 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în primele ore ale intervalului. Vântul va sufla slab până la moderat.

Meteo duminică

Vremea va fi frumoasă şi se va încălzi faţă de intervalul precedent. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în nordul teritoriului, unde probabilitatea de ploaie va fi în creştere. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări mai ales în zona Carpaţilor Orientali şi a Munţilor Apuseni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 30 de grade, cu cele mai scăzute valori în deltă, iar cele minime se vor situa între 3 grade în depresiuni şi 17 grade în Dealurile de Vest. Mai ales în a doua parte a nopţii, izolat vor fi condiţii de ceaţă.

meteo
meteo

Meteo București

Vremea va fi frumoasă, iar valorile termice în creştere faţă de intervalul anterior. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 10…14 grade.

Meteo luni, în țară

Vremea va fi semnificativ mai caldă decât ar fi normal la mijlocul lunii aprilie în toată ţara, devenind local călduroasă îndeosebi în jumătatea de sud; astfel, temperaturile maxime se vor încadra în general între 25 şi 33 de grade (valori cu 12…16 grade peste mediile climatologice), iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 8 şi 17 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări în extremitatea de nord a teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte (rafale de peste 80 km/h pe creste), dar local şi temporar şi în celelalte zone, cu precădere în nord, centru şi est, cu viteze în general de 45…55 km/h.

Meteo București

Vremea se va menţine frumoasă şi va deveni călduroasă, cu valori termice semnificativ mai ridicate decât normal la mijlocul lunii aprilie; astfel, temperatura maximă va fi de 31…32 de grade (cu aproximativ 14 grade peste media climatologică a perioadei), iar cea minimă de 14…16 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Ai putea citi: Răsturnare de situație. Guvernul a schimbat, din nou, impozitarea concediilor medicale

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult