- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 4-7 martie 2024. ANM anunță schimbarea majoră a temperaturilor

04 Mar, 08:01 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele zile. Iată cum va fi vremea până joi, 7 martie.
Meteo 4-7 martie 2024. ANM anunță schimbarea majoră a temperaturilor

Regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult peste cele normale în prima decadă a lunii martie în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile intracarpatice. În regiunile sud-vestice, sudice și estice, cerul va avea înnorări, însă doar pe alocuri va ploua slab, iar vântul va sufla în general moderat.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar izolat vor fi condiții de ploi slabe, iar vântul va sufla slab și moderat. Pe crestele Carpaților Meridionali vor fi posibile și precipitații mixte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade pe litoral și 19 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse între -2 și 8 grade. Dimineața și noaptea, pe alocuri se va semnala ceață, cu o probabilitate mai mare în est, în sud-est și în zonele depresionare.

Meteo București

Vremea va fi caracterizată de valori termice cu mult peste mediile specifice perioadei. Temperatura maximă va fi de 14…16 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

Cerul va fi temporar noros, iar noaptea va crește probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Meteo marți, în România

Valorile de temperatură vor fi în scădere față de ziua anterioară în regiunile extracarpatice, dar la nivelul întregii țări se vor menține peste normele specifice perioadei.

Vezi și: Vestea zilei de la MADR. Se acordă plăți în valoare de 1,5 miliarde de lei pentru o categorie de români

Meteo
Meteo

Cerul va fi noros în sud-vestul, sudul și estul țării, unde va ploua, iar în rest înnorările vor fi temporare și doar pe arii restrânse se vor semnala averse, posibil însoțite de descărcări electrice.

În zona montană înaltă precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, local cu unele intensificări în sud și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 19 grade, iar minimele între 1 și 7 grade. Izolat se va forma ceață, cu precădere în sudul și vestul teritoriului.

Meteo București

Valorile de temperatură vor continua să se situeze peste normele specifice perioadei. Cerul va fi mai mult noros, temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări ziua. Temperatura maximă, în scădere ușoară față de intervalul anterior, va fi de 11…13 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

Meteo miercuri

Valorile termice vor continua să scadă, dar se vor menține în general peste cele specifice primei decade a lunii martie îndeosebi în regiunile intracarpatice. Cerul va avea înnorări și vor fi mai ales averse în jumătatea de vest a țării și pe arii restrânse în rest. La munte precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță sau ninsoare.

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în est și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 16 grade, iar minimele între -4 și 6 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Meteo Capitală: Valorile termice diurne vor continua să scadă și se vor apropia de cele normale pentru prima decadă a lunii martie. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. Cerul va avea înnorări și temporar va mai ploua slab, iar vântul va sufla slab și moderat.

Meteo joi

Valorile termice vor fi în scădere, în regiunile sudice și estice se vor apropia de cele specifice perioadei, dar în restul teritoriului vor fi în continuare mai ridicate față de norme. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse ploi în vest și în sud-vest.

La munte precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate mai ales în sud și sud-est.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 14 grade, iar minimele între -4 și 5 grade, mai scăzute în depresiuni spre -8 grade. Pe spații mici vor fi condiții de ceață.

Meteo București: Temperatura aerului va fi în scădere față de intervalul precedent, dar se va menține la valori apropiate de normele perioadei, cu maxima de 7…9 grade și minima de -3…-1 grad. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului, dar probabilitatea de ploaie va fi în scădere. Vântul va sufla slab și moderat.

Estimări meteo vineri, sâmbătă și duminică: Valorile termice vor avea tendința de creștere. Probabilitatea pentru precipitații va fi în creștere spre sfârșitul intervalului.

Ai putea citi: Cât a ajuns să coste 1KG de carne de miel. Prețurile vor exploda înainte de Paște

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult