- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 5-10 decembrie. ANM anunță cum va fi vremea zilele următoare

04 Dec, 23:39 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru zilele următoare. Vremea continuă să se răcească în toată țara.
Meteo 5-10 decembrie. ANM anunță cum va fi vremea zilele următoare

Conform ANM, la noapte, în țară, cerul va fi temporar noros, iar izolat în vestul Carpaților Meridionali și în sudul Carpaților Occidentali, trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului și în zona Carpaților Meridionali, viteze mai mari urmând a se înregistra pe creste. Temperaturile minime se vor situa între -8 și 2 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Pe suprafețe mici se va forma ceață.

Meteo București

Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de -3…-2 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre valori în jurul a -5 grade.

Meteo marți, în țară

Vremea se va încălzi ușor față de ziua anterioară, urmând astfel ca valorile termice să se situeze în jurul celor normale datei. Cerul va avea înnorări și pe arii restrânse temporar vor fi precipitații slabe sub formă de ninsoare în Carpații Meridionali și de Curbură, precum și în zonele subcarpatice ale acestora, și ploi în sud și sud-est. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, iar pe parcursul zilei în masivele sudice și în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 9 grade, iar cele minime în general între -5 și 5 grade. Pe alocuri se va forma ceață.

Prognoza meteo de Crăciun şi Anul NOU
Prognoza meteo

În București

Vremea se va încălzi ușor astfel că valorile de temperatură se vor situa în jurul celor normale datei. Cerul va avea înnorări și trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.

Vezi și: Vești bune pentru donatorii de sânge. Ministerul Finanțelor anunță dobânzi mai bune pentru titlurile de stat Fidelis

Meteo miercuri, în țară

Regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros și vor fi precipitații, ziua în sud și sud-est, precum și la munte, iar seara și noaptea, local și în restul teritoriului. La munte va ninge, în regiunile vestice și sud-vestice va ploua, în cele centrale vor fi precipitații mixte, iar în restul zonelor vor fi ploi, iar din a doua parte a nopții treptat vor predomina ninsorile. Pe areale mici se vor acumula cantități de apă mai însemnate.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul Banatului, iar noaptea pe arii restrânse în sud și sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 10 grade, iar cele minime în general între -3 și 5 grade.

În București

Cerul va fi noros și va ploua, iar din a doua parte a nopții vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Meteo joi, în țară

Vremea se va răci. Cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații. În vestul țării și pe litoral va ploua, în centru și sud-vest la început precipitațiile vor fi mixte apoi treptat vor predomina ninsorile, iar la munte și în restul zonelor va ninge. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, pe arii restrânse în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 0 și 7 grade, iar cele minime se vor situa între -5 și 2 grade.

Meteo București

Valorile termice vor fi în scădere, astfel că temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad. Cerul va fi noros, temporar vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla moderat.

Meteo vineri, în țară

Cerul va fi noros și temporar va ninge slab în regiunile extracarpatice și la munte, și doar pe arii restrânse în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare îndeosebi ziua în sudul Moldovei, în Dobrogea și în estul Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 5 grade, iar cele minime între -5 și 1 grad.

Meteo București

Cerul va fi noros, iar pe parcursul zilei trecător vor fi precipitații slabe sub formă de ninsoare. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 2 grade, iar cea minimă va fi de -2…-1 grad.

Estimări meteo vineri, sâmbătă și duminică

Vremea va intra într-un proces de încălzire, iar probabilitatea pentru precipitații va crește spre sfârșitul intervalului. În București, vremea va intra într-un proces de încălzire. Probabilitatea pentru precipitații va fi redusă.

Ai mai putea citi și: Salarii mamut pentru românii care lucrează cu inteligența artificială. „Pot câștiga până la 20.000 de euro lunar

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult