- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo 5-8 aprilie 2024. ANM anunță că vremea se schimbă radical în România

05 Apr, 08:17 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru următoarele zile. Iată cum va fi vremea în România.
Meteo 5-8 aprilie 2024. ANM anunță că vremea se schimbă radical în România

Conform meteorologilor de la ANM, vineri, în țară, valorile termice, în creștere ușoară în vest și centru, se vor situa peste cele normale în prima decadă a lunii aprilie în cea mai mare parte a țării; temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 11 grade, mai mici în zonele depresionare. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua când va ploua în nordul și centrul teritoriului și pe areale mici în rest. Vor fi mai ales averse, iar izolat se vor semnala descărcări electrice. La altitudini foarte mari vor mai fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului la munte, precum și în zonele joase din vest, sud-vest și parțial în centru. Izolat vor fi condiții de ceață.

Meteo București

Vremea se va menține mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…22 de grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.

Ai mai putea citi și: S-a decis. Contribuția nu se plătește pentru indemnizaţiile de concediu medical pentru mame cu copii bolnavi, gravide și pacienți oncologici

meteo
meteo

Meteo sâmbătă, în țară:

Vremea se va încălzi în jumătatea nordică a țării, iar în rest valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua slab în nordul, centrul și estul țării și doar izolat în celelalte zone. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări mai ales în zona montană înaltă și în Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 și 13 grade. Noaptea, pe alocuri vor fi condiții de ceață.

Meteo București

Valorile de temperatură vor fi în continuare peste cele specifice datei, astfel că maxima termică se va situa în jurul a 23 de grade, iar minima va fi de 10…12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea când va crește probabilitatea de ploi slabe. Vântul va sufla moderat.

Meteo duminică, în țară

Vremea va fi în general frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată în toată țara. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în regiunile estice și sud-estice, unde izolat va ploua slab și vor fi posibile descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare pe parcursul zilei în jumătatea estică a teritoriului și în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor situa în general între 16 și 26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, cu valori mai mici în depresiuni.

Meteo București: Vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod obișnuit. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

Vezi și: Consultații și investigații medicale gratuite pentru o categorie de români. Cine va beneficia de acest sprijin în 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult