- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Meteo de weekend. ANM anunță cum va fi vremea sâmbătă și duminică

09 Dec, 08:17 • Bumbeneci Diana
Administrația Națională de Meteorologie anunță cum va fi vremea în România în acest weekend. Ninsorile vor fi prezente în teritoriu.
Meteo de weekend. ANM anunță cum va fi vremea sâmbătă și duminică

Conform meteorologilor de la Administrația Națională de Meteorologie, valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei date, cu excepția regiunilor centrale și nord-estice unde va fi în continuare rece. Cerul va fi variabil la munte, dar va prezenta înnorări în rest unde, dimineața și mai ales noaptea, local, se va semnala ceață, iar izolat vor fi precipitații slabe mixte și condiții de polei.

Meteo de weekend

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, în special pe litoral, unde la rafală se vor atinge viteze, în general, de 40…50 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între -2 și 7 grade, iar cele minime între -9 și 0 grade.

În București

Vremea va fi în general închisă, cu probabilitate ridicată de ceață și trecător burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -5… -2 grade.

Meteo duminică, în țară

Valorile termice vor crește ușor față de intervalul precedent, mai ales în centrul și estul țării. Nebulozitatea va fi în general persistentă în vestul și nord-vestul teritoriului unde se vor semnala precipitații sub formă de ploaie și trecător lapoviță și ninsoare, iar în zonele montane aferente vor fi mai ales ninsori.

În celelalte regiuni înnorările vor fi temporare și vor fi condiții de fulguială în Transilvania și ploaie slabă în Dobrogea. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 9 grade, iar cele minime între -5 și 3 grade, mai ridicate pe litoral, spre 5…6 grade. Mai ales dimineața și noaptea, local, se va semnala ceață.

În București

Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a zilei și din nou noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

Poți citi: Impozit cu 500% mai mare pentru o categorie de proprietari. Cine va avea de plătit sume colosale începând cu 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult