- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Ofertă unică făcută de Digi RCS-RDS. Toți abonații din România trebuie să știe

25 Oct, 21:33 • Cornel Ghimeșan
Anunț mult așteptat de toți abonații Digi RCS-RDS. Compnia vine cu noi oferte de nerefuzat pentru clienții săi.
Ofertă unică făcută de Digi RCS-RDS. Toți abonații din România trebuie să știe

Anunțul mult așteptat făcut de Digi RCS-RDS. Cu cât portezi mai multe numere în rețea, cu atât prețul abonamentului nelimitat devine mai scăzut.

Citește și Se dă startul la Black Friday! Când vor putea românii să se bucure de cele mai mari reduceri la eMag

Ofertă unică făcută de Digi RCS-RDS

Mai mult, primești internet și minute nelimitate, SMS-uri nelimitate în rețeaua Digi și 3.000 de minute internaționale. Tot ce trebuie să faci e să portezi numere astfel:

  • 1 număr portat – 2,5 euro/lună TVA inclus față de 5 euro/lună TVA inclus
  • 2 numere portate – 2 euro/lună TVA inclus față de 4 euro/lună TVA inclus
  • 3 numere portate – 1,75 euro/lună TVA inclus față de 3,5 euro/lună TVA inclus
  • 4 numere portate – 1,5 euro/lună TVA inclus față de 3 euro/lună TVA inclus.

În plus, Digi vine și cu o reducere de 50% x șase luni la bonamentul de telefonie mobilă, indiferent care e acesta.

DIGI vinde smartphone-uri de ultimă generație în 24 de rate, cu avans zero

În ultima perioadă, Digi a pregătit o mulțime de surprize pentru clienți. Spre exemplu, cei care vor un telefon nou, își pot alege modelul preferat și îl pot achita în 24 de rate, cu zero avans. În plus, îl poți primi acasă, prin curier, sau îl poți ridica de la cel mai apropiat locker easybox.

Citește și Fanii Apple vor fi în extaz. iPhone 16 vine cu inovații semnificative, oferind utilizatorilor experiențe îmbunătățite și performanțe superioare

Telefoanele din care puteți alege sunt Redmi 12 5G, OPPO A78 4G, OnePlus Nord CE2 Lite și Motorola Edge 30 Neo.

Mai mult, puteți alege și eSIM, cea mai nouă tehnologie care îți permite să te conectezi la rețeaua mobilă fără să fie nevoie de cartelă fizică.

Surprizele gândite de DIGI sunt valabile până în data de 03.12.2023 pentru consumatorii care portează cel puțin un număr de telefon din altă rețea și cumpără abonament mobil Digi pentru 24 de luni.

Clienții au parte de reducere de 50% din valoarea abonamentului pentru șase luni, iar promoția se aplică în lunile de contract 7-9, respectiv 19-21 și nu se cumulează cu oferta de achiziție telefoane în 24 rate sau cu alte reduceri. Costă 1.5 euro/ lună, pentru șase luni, și e valabil pentru portarea a cel puțin patru numere la abonamentul nelimitat.

Pot să se bucure de această ofertă de achiziție clienții care portează un număr de telefon din altă rețea și achiziționează un abonament mobil Digi. E important să fie abonați RCS&RDS la cel puțin un serviciu fix.

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult