- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Petrom a ieftinit benzina și motorina. Cât costă carburanții astăzi, 5 ianuarie

05 Jan, 13:01 • Bumbeneci Diana
Petrom a ieftinit benzina și motorina în România. Cât costă azi carburanții.
Petrom a ieftinit benzina și motorina. Cât costă carburanții astăzi, 5 ianuarie

Petrom

, liderul pieței locale, a ieftinit carburanții cu 8 bani pe litru. La stația Petrom Vitan din București, prețul afișat pentru benzina standard era de 6,6 lei pe litru, iar motorină standard 7,1 lei pe litru.

Cât costă carburanții astăzi, 5 ianuarie

Cele mai mari lanțuri de distribuție a carburanților au coborât în ultimele zile prețurile acestora, după ce au crescut semnificativ la 1 ianuarie, ca urmare a majorării accizei, notează Economca.net.

carburanți
carburanți

În acest sens, la o benzinărie Petrom, în data de 1 ianuarie, după scumpirea cauzată de noua acciză, benzina costa 6,78 de lei pe litru iar motorina 7,23 de lei pe litru, în data de 4 ianuarie prețurile coborâseră la 6,70 de lei pe litru la benzină și la 7,15 lei pe litru la motorină.

Așadar, la patru zile după scumpirea de 29 de bani pe litru la benzină și de 26 de bani pe litru la motorină, aplicată de companii ca urmare a creșterii accizei de la 1 ianuarie, prețurile au scăzut cu opt bani pe litru.

Poți citi și: Românii care au această monedă în casă pot face o adevărată avere! Se vinde cu 25.000 de euro

Tags:
Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult