- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Premierul Nicolae Ciucă, mesaj special pentru noul ministru al Apărării, Angel Tîlvăr

01 Nov, 09:00 • Bumbeneci Diana
Politicianul Angel Tîlvăr este noul Ministru al Apărării Naționale. La scurt timp după numirea sa, premierul Ciucă a ținut să îi transmită un mesaj.
Premierul Nicolae Ciucă, mesaj special pentru noul ministru al Apărării, Angel Tîlvăr

Premierul Nicolae Ciucă i-a urat mult succes noului ministru al Apărării, Angel Tîlvăr. Fostul ministru al Apărării și actualul premier a explicat că România este „un contribuitor responsabil și activ la promovarea securității și stabilității euroatlantice”.

Nicolae Ciucă, mesaj pentru noul ministru al Apărării, Angel Tîlvăr

Ai mai putea citi și: Cine este Angel Tîlvăr, noul ministru al Apărării

 „Îi doresc bun venit în echipa noastră guvernamentală domnului ministru al Apărării Naționale, Angel Tîlvăr. Experiența domniei sale ca președinte al delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a NATO și cea de reprezentant în forul legislativ pentru mai multe mandate sunt argumente solide pentru preluarea portofoliului apărării. În această perioadă complicată, marcată de amenințările și provocările de securitate din regiunea Mării Negre, România rămâne ferm angajată în îndeplinirea tuturor obligațiilor care îi revin, ca un contribuitor responsabil și activ la promovarea securității și stabilității euroatlantice. Mult succes domnului ministru Angel Tîlvăr!”, a transmis prim-ministrul Ciucă, luni seară, într-un mesaj postat pe Facebook.

Premierul Nicolae Ciucă, mesaj special pentru noul ministru al Apărării, Angel Tîlvăr
Premierul Nicolae Ciucă, mesaj special pentru noul ministru al Apărării, Angel Tîlvăr

Amintim că președintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul prin care Angel Tîlvăr a fost numit în funcția de ministru al Apărării Naționale. Cu puțin timp înainte, premierul Nicolae Ciucă a transmis șefului statului această propunere după ce Consiliul Politic Național al PSD a hotărât, cu unanimitate de voturi, nominalizarea senatorului Angel Tîlvăr în funcția de ministru al Apărării.

Schimbarea vine după ce, pe 24 octombrie, Vasile Dîncu a transmis că a demisionat din funcția de ministru al Apărării, invocând „imposibilitatea colaborării” cu președintele Klaus Iohannis. Premierul Nicolae Ciucă a preluat interimar acest portofoliu, potrivit Agerpres.

Te-ar mai putea interesa și: Cumpărăturile de sărbători vor ajunge la prețuri record. Iată care vor fi cele mai scumpe alimente de Crăciun și Revelion

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult