- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Prețul exorbitant pe care un agent imobiliar din Cluj l-a cerut! Ce reacții au avut clujenii?

21 Dec, 10:10 • Oprea Alina
Este cunoscut faptul că au crescut chiriile, însă cele din Cluj sunt uimitoare! Clujenii rămân uimiți de fiecare dată, însă nu doar Clujenii, ci și ceilalți cetățeni ai României!
Prețul exorbitant pe care un agent imobiliar din Cluj l-a cerut! Ce reacții au avut clujenii?

Cluj este, cu siguranță, unul dintre orașele care oferă cele mai multe oferte surprinzătoare din punct de vedere al închirierii de apartamente și garsoniere. Putem spune că agenții imobiliari uimesc prin prisma prețurilor alocate acestora. A mai fost un caz asemănător, un agent care i-a înfuriat după ce a propus spre închiriere un apartament ultracentral.

Ai putea fi interesat și de: CNAIR construiește un nou pasaj! Contractul este în valoare de 65 de milioane de lei din PNRR și va fi construit între DN 1 C și Parcul Industrial Tetarom III de lângă Cluj Napoca!

Cluj, prețuri uimitoare

„Chirie în CENTRU la bani de NIMIC!? Apartament de închiriat cu 2 camere, Ultracentral. Suprafata 40 mp, 2 niveluri. Preț 490€, ușor negociabil”, se arată în anunțul imobiliar, potrivit celor comunicate de Antena3.

Mesajul agentului imobiliar, publicat pe un grup de închiriere, a stârnit reacţii acide, arată stiridecluj.ro.

„Banii de nimic sunt acei bani căzuți din cer sau cei găsiți pe strada”

„Ăștia îs bani de nimic? Dacă era vreo 100 de euro poate, dar așa…”

Chirie Cluj
Chirie Cluj

„Da, mi se pare scump când nu ai dulapuri pentru haine, când la dormitor nu ai geam, când aproape peste tot este doar gresie…”.

„Bani de nimic”, 490 euro? Oare știți ce salarii sunt în Cluj (majoritatea), sau că 3500-4000 lei e considerat un salariu bun? Și pe ce anume, mai exact, cereți 490 euro? Doar pentru că este situat în centru, imobilul fiind, în fapt, o cutie de chibrituri mica, îngrămădită, urâtă? Dacă ajungi pe marginea patului, dai cu capul în dulap sau în perete, dacă nu ar fi cabina de duș, când ai face duș și-ar curge apa peste chiuvetă și ai spăla toata baia, etc.

Eu, daca închiriez o cutie de carton în centru, să cer minimum 250 euro, nu? Că doar e în centrul Clujului, ce naiba! Irelevant ca în ea nu pun nimic, că e mică, că nu oferă prea multe condiții… Concluzia mea este ca ați luat-o razna. Tupeul și lăcomia au ajuns în Cluj la niște niveluri demne de noaptea minții.”, se adaugă conform sursei citate.

Ai putea fi interesat și de: Bucureștiul a ajuns din urmă Cluj-Napoca în ceea ce privește chiriile. Specialiștii fac estimări îngrijorătoare pentru 2024