- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

RCA în 4 rate fără dobândă! Un nou parteneriat între Inter Broker și tbi bank

21 Mar, 19:16 • Constantin Cristina
Românii își vor putea permite să plătească RCA-ul în 4 rate fără dobândă, datorită parteneriatului încheiat de tbi bank cu Inter Broker de Asigurare, inclusiv persoanele juridice vor putea beneficia.
RCA în 4 rate fără dobândă! Un nou parteneriat între Inter Broker și tbi bank

Bulgarii de la tbi bank au încheiat un parteneriat cu Inter Bank de Asigurare pentru ca românii să poată cumpăra produse de asigurare de orice fel, cu ajutorul soluției Buy Now, Pay Later (BNPL) în patru rate fără dobândă sau după cerere, pe perioade mai lungi cu dobânzi mai accesibile la preț, arată wall-street.ro.

Citește și: ASF propune revenirea la prețurile din martie 2022 pentru asigurările RCA. Sumele pe care șoferii trebuie să le scoată din buzunare

Plata RCA în 4 rate fără dobândă

De asemenea, și persoanele juridice pot beneficia de achiziționarea RCA în 4 rate fără dobânzi. Astfel, asigurările de orice fel, plus RCA, pot fi cumpărate în 6 sau 12 rate și neținând cont de preț, asigurator sau perioadă. Polița de asigurare se poate încheia online și poate fi descărcată online în maxim 15 minute.

„În România există un deficit semnificativ de protecție, ceea ce înseamnă că oamenii sunt vulnerabili din punct de vedere financiar atunci când se întâmplă ceva care le afectează mașina, casa, sănătatea sau viața, dar asigurările pot reduce semnificativ acest deficit. Deși în România penetrarea asigurărilor este încă redusă, iar cultura privind protecția este subdezvoltată în comparație cu alte țări din Europa Centrală și de Vest, tendințele arată că oamenii recuperează din urmă pe măsură ce devin din ce în ce mai conștienți de necesitatea asigurărilor. Parteneriatul cu Inter Broker își propune să ajute românii să aibă o mai bună protecție și, mai ales în aceste contexte dificile, să reducă efortul financiar în cazul unor situații neprevăzute”, a relatat Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

plata RCA în 4 rate fără dobândă
plata RCA în 4 rate fără dobândă

Inter Broker reprezintă un important broker de asigurări din România, care are în prezent peste 10 milioane de polițe emise, cu 1,4 milioane de clienți și un personal de peste 2.000 de agenți de asigurări distribuiți la nivel național. Compania le pune românilor la dispoziție o serie întreagă de asigurări, precum: RCA, Casco și alte asigurări de sănătate și locuință.

„Românii sunt din ce în ce mai interesați să cumpere asigurări, fie că este vorba despre mașini, locuințe sau sănătate. Piața se maturizează, iar oamenii își dau seama că asigurările sunt esențiale într-o economie dezvoltată, în care riscurile de a pierde devin prea mari pentru a fi ignorate. Combinând expertiza noastră în asigurări cu prezența puternică a tbi bank în industria financiară, vom putea oferi o experiență excelentă clienților noștri”, a spus Carmen Cotrau, Executive Manager, Inter Broker.

Alte articole: Nicolae Ciucă, declarații inedite despre plafonarea prețurilor RCA. „Guvernul poate interveni doar temporar”