- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Revoltător! Mâncare cu viermi la Școala de Poliție din Cluj-Napoca. Elevii au făcut poze și au fost puși să le șteargă – FOTO

15 Dec, 13:01 • Cornel Ghimeșan
Situație revoltătoare la Școala de Poliție din Cluj-Napoca. Elevii au primit mâncare cu viermi, iar oamenii legii au intervenit.
Revoltător! Mâncare cu viermi la Școala de Poliție din Cluj-Napoca. Elevii au făcut poze și au fost puși să le șteargă - FOTO

Elevii au reclamat că au găsit viermi în ambele feluri de mâncare primite joi, atât în ciorbă, cât și în paste, iar Inspectoratul General al Poliţiei Române a trimis o echipă de control la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca.

Citește și Marcel Ciolacu, anunț de ultim moment legat de reducerea cheltuielilor statului: „Vor rămâne mai puţine instituţii”

”Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus trimiterea unei echipe de specialişti, pentru verificarea aspectelor semnalate. La finalizarea verificărilor, urmează a fi dispuse măsurile legale în consecinţă”, au transmis reprezentanții Poliţiei Române, potrivit Stiridecluj.

Elevii au povestit că nu e prima dată când se întâmplă acest lucru și că în trecut, atunci când o colegă a făcut poză la mâncarea cu viermi, i s-a cerut de conducere să o șteargă.

”S-au găsit viermi în ciorbă și în paste. astăzi la prânz. Nu a reclamat nimeni nimic pentru că nu e prima dată când se găsesc viermi. O dată, o colegă a făcut poze și cei de la bucătărie i-au cerut să șteargă poza și să arunce mâncarea la gunoi”, a spus un elev de la Școala de Agenți de Poliție din Cluj-Napoca, potrivit stiridecluj.

Reacția conducerii Școlii de Agenți de Poliție în scandalul provocat de mâncarea cu viermi

Conducerea Școlii de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” nu și-a asumat acest incident, spune că ceea ce spun elevii nu e adevărat și că se respectă condițiile de igienă.

Nu e singurul loc care s-a confruntat cu o astfel de situație. S-a întâmplat și la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București, luna trecută. Zeci de studenți au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară. Academia a fost închisă, iar studenții au fost trecuți în online.

Citește și Sorin Grindeanu confirmă deschiderea a două mari sectoare de drum. „Lotul Chețani-Câmpia Turzii de pe A3 și lotul 3 Craiova-Pitești se deschid săptămâna viitoare”

Și anul trecut Academia de Poliție a avut probleme. Sindicatul Europol a reclamat condiții „mult mai proaste decât în orice penitenciar din țară”.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult