- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salarii de 1.200 de euro în România! Sute de companii caută angajați pentru aceste posturi

14 Feb, 23:45 • Cornel Ghimeșan
Sute de companii din România caută persoane care să analizeze informațiile despre cheltuieli și care să ofere soluții pentru reducerea acestora. Pentru astfel de posturi companiile oferă un salariu de 900 – 1.200 euro net lunar.
Salarii de 1.200 de euro în România! Sute de companii caută angajați pentru aceste posturi

Salarii de 1.200 de euro în România! Cele mai multe companii care în acest moment recrutează angajați pentru astfel de posturi sunt Ilfov, București și Cluj, potrivit evz.ro.

Citește și Bani pentru primării de investit în infrastructură. Structura noului plan strategic. Se dau milioane de euro

Salarii de 1.200 de euro în România!

Cei care sunt angajați pe poziţia de analist de costuri trebuie să strângă şi analizeazeze informaţii financiare despre cheltuielile organizaţiei, să caute soluții pentru eficientizarea costurile departamentelor şi proiectelor alocate.

Într-o companie care dorește să țină sub control cheltuielile și să-și eficientizeze activitatea, un analist de costuri, joacă un rol extrem de important. Salariul unui analist de costuri variază, în medie, între 900 şi 1.200 de euro net pe lună, potrivit informațiilor prezentate în spațiul public pe platforma BestJobs.

Pentru a ocupa un astfel de post, companiile caută persoane atente, cu abilităţi de planificare şi organizare, dar şi gândire analitică. Candidaţii căutaţi trebuie să fie absolvenți de studii superioare finalizate cu profil economic și să aibă experienţă într-un rol similar sau în zona de cost control/financiar.

„Domeniul financiar a fost în luna ianuarie unul dintre domeniile atractive pentru candidaţi, acesta situându-se în top trei domenii cu cele mai multe aplicări. Pentru rolul de analist costuri se caută persoane atente, cu abilităţi de planificare şi organizare şi gândire analitică. Candidaţii căutaţi au nevoie de studii superioare finalizate – profil economic, experienţă într-un rol similar sau în zona de cost control/financiar.

Cunoaşterea industriei/domeniului în care activează compania este un avantaj. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Ilfov, Bucureşti şi Cluj, iar salariul este, în medie, de 900 – 1.200 euro net lunar”, a explicat Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs, potrivit ZF.ro.

Cei care ocupă astfel de poziții beneficiază pe lângă salariul de bază, de o serie de beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice. Mai mult, analiții au posibilitatea să lucreze remote, în baza unui program flexibil. Au acces la sala de sport, la servicii medicale sau stomatologice, pensie privată, deducerea costurilor cu transportul în comun şi vouchere pentru activităţi culturale.

În prezent, la nivel național, sunt vacante aproximativ 668 de posturi pentru poziţia de analist de costuri, pe platforma BestJobs, dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active.

Citește și Cum au ajuns aproape 8 milioane de români să fie investitori la bursă, fără acordul lor

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult