- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Salt Bank va fi prima bancă 100% digitală în România. Când se va lansa

03 Apr, 09:53 • Cornel Ghimeșan
O nouă revoluție bancară se pregătește în România odată cu lansarea Salt Bank, prima bancă 100% digitală concepută pe teritoriul țării noastre. Cu o orientare inițială către persoanele fizice, Salt Bank urmează să se extindă și către persoanele fizice autorizate, precum și către microcompanii, oferind o alternativă modernă și inovatoare la serviciile bancare tradiționale.
Salt Bank va fi prima bancă 100% digitală în România. Când se va lansa

Salt Bank va fi prima bancă 100% digitală în România. Inspirată de succesul modelului aplicației Revolut, Salt Bank (fosta Idea Bank) se pregătește să își facă intrarea oficială pe piața bancară românească în această săptămână, joi, 4 aprilie 2024. Competiția va fi acerbă, atât cu băncile tradiționale, cât și cu fintech-urile deja existente, însă Salt Bank promite să se impună prin tehnologie de ultimă oră și printr-un serviciu personalizat și eficient.

Salt Bank va fi prima bancă 100% digitală în România

Oferind servicii bancare complet digitale, Salt Bank pune accentul pe inovație și simplitate, asigurându-se în același timp că fiecare client primește atenția și suportul de care are nevoie. Prin intermediul unui Care Center umanizat, clienții pot primi răspunsuri la întrebările lor și pot discuta cu asistenții pentru orice problemă sau nelămurire.

Citeşte şi: Concedieri 2024: Disponibilizările masive continuă în Europa, aproapre 5.000 de locuri de muncă în minus la Bosch. Toate marile branduri fac reduceri

Aplicația Salt Bank vine cu o gamă variată de opțiuni pentru economii, depozite și investiții, oferind clienților posibilitatea de a-și gestiona finanțele într-un mod simplu și convenabil. Mai mult decât atât, clienții au oportunitatea de a deveni parteneri ai băncii, beneficiind astfel de avantaje suplimentare.

Citeşte şi: Surpriză! El este cel mai bogat român din lume. L-a depășit și pe Țiriac. Top Forbes 500

Salt Bank aduce în România o nouă perspectivă asupra serviciilor bancare, combinând tehnologia avansată cu atenția la detalii și suportul uman necesar. Lansarea acestei bănci 100% digitale promite să redefinească experiența bancară a clienților din România și să consolideze trendul spre inovație și digitalizare în industria financiară.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult