- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Se schimbă vremea în România. ANM anunță ce se întâmplă în fiecare regiune

10 May, 11:38 • Bumbeneci Diana
Vremea se schimbă radical în România. Administrația Națională de meteorologie anunță prognoza meteo actualizată pe regiuni.
Se schimbă vremea în România. ANM anunță ce se întâmplă în fiecare regiune

Meteorologii au actualizat prognoza meteo. Iată când se va îndrepta vremea în România. Valul de aer rece şi vântul puternic a făcut ravagii în mai multe zone din ţară, însă meteorologii spus că vremea se va schimba în următoarea perioadă, anunță Antena3.

Cum va fi vremea în următoarea perioadă

Veștile bune ar fi, pe de o parte, faptul că nu plouă însemnat cantitativ și nici pe arii extinse. Chiar dacă mai apar ploile atât astăzi, cât și în zilele următoare, acestea sunt pe arii restrânse și în general slabe cantitativ.

Pe crestele montane rămân precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, pentru că ne menținem în aceeași masă de aer rece până spre finalul acestei săptămâni, acest lucru însemnând temperaturi mai scăzute decât în mod normal a avea la această dată maxime, în marea lor majoritate, de la 10-11 până la cel mult 17-18 grade poate ușor mai ridicate de atât.

Joi să vedem și temperaturi maxime de 20-21 grade în regiunile vestice, nord-vestice, iar minimele de la unu-două la cel mult 10- 11 grade cele mai ridicate valori pe litera pe litoral, poate puțin mai scăzute de atât în depresiunile din estul Transilvaniei”, anunță meteorologii.

Vreme România
Vreme România

Vezi și: Inginer customer support, jobul cu un salariu de aproape 2.000 de euro pe lună. Cum poți obține aceste venituri

În Capitală, meteorologii se așteaptă la o vreme mai rece decât în mod normal a avea la această dată, temperaturi de la maxime de la 14 la cel mult 17-18 grade cel mai cald joi pare a fi pe parcursul acestei săptămâni. Sunt anunțate și temperaturi minime de la patru la cel mult 7-8 grade.

„Veștile bune vin abia săptămâna viitoare, când se pare că se va încălzi în toată țara, temperaturile vor atinge și vor depăși chiar valori de 20 grade vântul va prezenta și el intensificări din când în când pe parcursul acestei săptămâni, în mod constant în regiunile sud-vestice.

Miercuri, joi, cel mai probabil și în celelalte regiuni, cu rafale undeva la 45-55km/h astfel încât nici senzația nu va fi tocmai plăcută”, a spus Alina Șerban, meteorolog în cadrul ANM, la Antena 3 CNN.

Te mai poate interesa: Cât câștigă un îngrijitor de clădiri în 2023. Salariul său este destul de accesibil

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult