- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Simona Halep are o avere colosală. Suma de bani pe care o are sportiva în conturi

26 Nov, 19:22 • Cornel Ghimeșan
Deși a primit o suspendare de patru ani din partea Agenției Internaționale pentru Integritatea în Tenis (ITIA), în cazul scandalului de dopaj și nu mai poate practica tenismul la același nivel, care îi aducea sume frumoase în cont, Simona Halep nu suferă din punct de vedere financiar.
Simona Halep are o avere colosală. Suma de bani pe care o are sportiva în conturi

Simona Halep are o avere în conturi și nu simte deloc, din punct de vedere financiar, efectele suspendării. Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit că dubla câștigătoare de Grand Slam ar avea în conturi aproximativ 35-40 de milioane de euro.

Citește și Schimbare majoră la Revolut! Românii trebuie să plătească comisioane mai mari la unele transferuri

Câți bani are Simona Halep în conturi

„Halep și-a vândut casa, să își ia alta mai frumoasă. Are vreo 35-40 de milioane de euro în conturi. Familia ei este de respectat, îi cunosc. Ăia și-au vândut casa pentru antrenamente, când era ea pe rampa de lansare. Și-au vândut casa să o susțină financiar.

Tatăl ei este un domn, mama ei o doamnă. Halep e o doamnă, ține minte. Un părinte adevărat, nu există risc în a face bine, nu există nici risc, nici pierderi, nimic, când ajuți copilul.

Ce e mai scump în viața asta? Copilul. Nu sunt părinți ăia care nu au grijă de copii. Băi, fraților, vreau nepoții mei să plece de pe altă platformă, pentru asta mă lupt. Copiii tăi să învețe carte, să fie sănătoși și să le dai o stare materială în care să nu fie slugile altora. Marii academicieni de ce au învățat carte? Pentru un trai mai bun”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Citește și Românii învață să economisească. Scumpirile i-au determinat să renunțe la multe produse!

Simona Halep a primit o suspendare de patru ani pentru dopaj, potrivit Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis (ITIA). Decizia a fost luată pentru două încălcări separate ale rogramului Antidoping din Tenis (TADP).

Prima încălcare a regulamentului e legată de decoperirea unei substanțe interzise, Roxadustat, la US Open în 2022, după efectuarea unui test antidoping în timpul competiției.

ITIA a transmis că dopajul tenismenei a fost „repetitiv și sofisticat” și că a fost gândit cu scopul de a-i îmbunătăți performanțele la Wimbledon și US Open. Forul a cerut o pedeapsă de șase ani pentru „circumstanțe agravante”, însă judecătorii au respins cererea, deși au subliniat că ar fi existat motive de suspiciune.

Halep trebuie să returneze suma de 80.000 de dolari, care reprezintă prezența pe tabloul de simplu de la US Open 2022. În cazul în care Sport Resolutions ar fi răspuns pozitiv la sugestia ITIA de a-i anula toate rezultatele obținute de când a început să consume substanța interzisă, suma totală ar fi ajuns la aproape două milioane de dolari.

Tags:
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult