- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Spații noi de servicii, pe A1. CNAIR anunță noi schimbări

13 Oct, 16:33 • Bumbeneci Diana
Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că pe A1 Nădlac - Sibiu sunt două noi spații de servicii. Iată unde au fost amplasate.
Spații noi de servicii, pe A1. CNAIR anunță noi schimbări

Autostrada A1, Nădlac – Sibiu are două noi spații de servicii. Noile locuri au fost deschise în zona localității Calnic. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui comunicat de presă al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), transmis Agerpres.

Noi spații de servicii pe Autostrada A1, Nădlac – Sibiu

Conform sursei citate, spațiile de servicii situate pe tronsonul Orăștie – Sibiu, km 297+900 stânga și km 297+000 dreapta, au fost date în folosință ca urmare a contractelor de concesiune încheiate între CNAIR și Mol România Petroleum Products SRL. Acum, românii se pot bucura de noi spații numai bune pentru o pauză.

Dotările puse la dispoziție în aceste spații includ mai multe beneficii pentru români. Este vorba despre parcare autoturisme – cu 160 locuri pe calea 1 (din care opt locuri pentru persoanele cu dizabilități); 50 locuri pe calea 2 (din care șase locuri pentru persoanele cu dizabilități); parcare camioane – 14 locuri pe calea 1 și 19 locuri pe calea 2; parcare autocare – trei locuri pe calea 1 și trei locuri pe calea 2.

Mai poți citi: Ministerul Muncii face marele anunț. Firmele care angajează anumite categorii de români primesc subvenții. Iată despre ce este vorba

Spații noi de servicii, pe A1
Spații noi de servicii, pe A1

Au mai fost realizate: parcare motociclete – 10 locuri pe calea 1; zece locuri pe calea 2; zonă aspirator – un loc pe calea 1; un loc pe calea 2; stații încărcare vehicule electrice pentru încărcare până la 100 KW (curent continuu) și până la 22 KW (curent alternativ) – conectori CCS, CHAdeMO și Type 2 – patru locuri pe calea 1 și patru locuri pe calea 2; stație distribuție carburant; stație încărcare GPL – pe calea 1; spațiu comercial; snack bar; toalete publice; anexă container dușuri.

CNAIR a mai transmis cu acest prilej că alte patru spații de servicii vor fi deschise în perioada imediat următoare pe Autostrada A1, Nădlac – Sibiu, tronson Lugoj – Deva. Este vorba despre spațiile de servicii de la km 446+890 (stânga) și km 446+890 (dreapta), în zona localității Traian Vuia; spațiile de servicii de la km 428+310 (stânga) și km 428+310 (dreapta), în zona localității Făget.

Mai poți citi: Greta Thunberg, față în față cu abordarea față de criza climatică. Cum i-a schimbat viața sindromul Asperger

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult