- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Tesla face angajări masive în România. Când va avea loc evenimentul de recrutare de la Bucureşti

23 Nov, 17:43 • Cornel Ghimeșan
Tesla Motors organizează la București, pe data de 13 decembrie anul curent, Batch Days, eveniment prin care încearcă să recruteze personal calificat în zona de service și vânzări auto. Foarte important este să cunoști limba engleză.
Tesla face angajări masive în România. Când va avea loc evenimentul de recrutare de la Bucureşti

Tesla face angajări masive în România. La secţiunea de recrutare de pe site-ul oficial al celor de la Tesla, oficiali companiei conduse de Elon Musk au anunțat în mod oficial un eveniment important de recrutare, Batch Day, programat pentru 13 decembrie 2022, la București. Evenimentul va avea loc între orele 16:00 și 19:00.

„Echipa noastră de recrutare găzduiește o zi dedicată celor care vor să se angajeze (Applicant’s Day) pe 13 decembrie, de la 16:00 la 19:00, în care aplicanții vor avea oportunitatea să întâlnească echipa noastră locală de recrutare, să afle despre posturile disponibile și să participe la interviuri pe loc”, se precizează în comunicatul companiei americane.

Citeşte şi: Tesla continuă să se prăbușească. Cum a ajuns Tesla să piardă aproape 700 de miliarde de dolari din valoarea de piață în ultimul an

Posturile disponibile sunt pentru Service Manager, Mobile Service Technician, Parts Advisor, Operations Specialist, Tesla Sales Expert. Evenimentul se va desfășura în limba engleză, CV-ul trebuie depus în limba engleză și, implicit, posturile sunt disponibile pentru cei care cunosc această limbă. Potrivit Tesla Motors, „solicitanții calificați vor fi luați în considerare pentru angajare indiferent de rasă, culoare, religie, sex, orientare sexuală, vârstă, naționalitate, dizabilitate, statut, identitate de gen sau orice alt factor protejat de legile federale, statale sau locale aplicabile”.

Citeşte şi: Dacia Spring a depășit Tesla Model 3 în topul vânzărilor europene. Mașina electrică românească produsa în China costă doar 21.400 de euro

Tesla a mai făcut angajări în România în luna august, când se căutau un director de service care să fie responsabil de „furnizarea unei experiențe de service excepționale clienților noștri, dezvoltarea membrilor echipei, gestionarea operațiunilor de zi cu zi și asigurarea că Tesla Service îndeplinește nevoile clienților noștri, precum și ale angajaților noștri”, un consilier de vânzări care să fie un „ambasador care se asigură că potențialii clienți beneficiază de o experiență interesantă, captivantă și perfectă” şi un coordonator al operațiunilor care să asigure livrarea fără probleme a vehiculelor către noii proprietari.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult