- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

UPDATE. Transfăgărășanul, închis de urgență din cauza căderilor masive de pietre! Autoritățile fac anunț de ultim moment pentru șoferi

06 Jul, 16:19 • Lupu Alexandra
Căderi masive de pietre pe Transfăgărășan. Traficul este blocat.
UPDATE. Transfăgărășanul, închis de urgență din cauza căderilor masive de pietre! Autoritățile fac anunț de ultim moment pentru șoferi

UPDATE2:

 „La acest moment, traficul este blocat pe ambele sensuri de mers. În jur de 50 de autoturisme sunt blocate în zonă, din primele estimări.

Reprezentanţii Poliţiei Argeş şi ai Poliţiei judeţului Sibiu au oprit alţi şoferi să înainteze. Din informaţiile actuale, nu sunt victime şi nici pagube materiale”, a transmis Prefectura Argeş.

UPDATE1:

ISU Argeș a informat că a fost eliberat un sens de mers pe Transfăgărășan. Se circulă alternativ pe sensul dinspre Barajul Vidraru spre Curtea de Argeș! Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui bărbat, care circula cu motocicleta. A fost rănit ușor de o piatră.

„A fost eliberat un sens de mers pe Transfăgărășan. Se circulă alternativ pe sensul dinspre Barajul Vidraru spre Curtea de Argeș!
Imediat ce traficul va fi decongestionat, se va acționa pentru curățarea celuilalt sens de mers.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale la fața locului unui bărbat care circula cu motocicleta. A fost ranit ușor de o piatră.

Polițiștii din Argeș și Sibiu acționează în continuare pentru ca opri alte autoturisme care ar vrea să ajungă în zonă. În ceea ce privește numărul autoturismelor blocate, estimarea a ajuns la 100 de mașini”, informează ISU ARGEȘ.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Anunț de ultimă oră! Transfăgărășanul este închis de urgență, din cauza căderilor masive de pietre, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Transfăgărășanul, închis de urgență

În urmă cu puțin timp, ISU Argeș a transmis un avertisment de ultimă oră pentru șoferi: traficul este blocat pe DN7C -Transfăgărășan, în zona Valea lui Stan. La fața locului este prezent personalul de la SDN și UAT Arefu. În zona afectată sunt deja efectuate intervenții de către echipajul SMURD și Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș.

Citește și despre: Mașinile cu radar sunt cu ochii pe șoferii care nu plătesc parcarea. Românii pot primi în aceeași zi mai multe amenzi, care nu sunt atât de ieftine

„Sesizare de Aluviuni care blochează DN7C -Transfăgărășan, în zona Valea lui Stan. La fața locului intervin utilaje și personal de la SDN și UAT Arefu. În zona afectată se deplasează echipajul SMURD de la Cota 2000 și un echipaj de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș”, arată ISU Argeș.

Transfăgărășan / Sursă foto: Facebook Instituția Prefectului - Județul Argeș
Transfăgărășan / Sursă foto: Facebook Instituția Prefectului – Județul Argeș

Informația a fost confirmată și de Radu Perianu, prefect de Argeș. El relatează că, din informațiile actuale, nu există victime sau pagube materiale. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers, iar în jur de 50 de autoturisme sunt blocate în zonă, din estimările primite până acum. Din cauza condițiilor meteo, pe șosea au avut loc căderi masive de pietre și aluviuni.

„Bună ziua!

Din cauza condițiilor meteo, pe șoseaua Transfăgărășan au fost căderi masive de pietre și aluviuni. 

La acest moment, traficul este blocat pe ambele sensuri de mers. În jur de 50 de autoturisme sunt blocate în zonă, din primele estimări.

Reprezentanții Poliției Argeș  și ai Poliției județului Sibiu au oprit alți șoferi să înainteze.

Din informațiile actuale, nu sunt victime și nici pagube materiale.

În zonă se intervine cu reprezentanții ISU Argeș, Drumuri Naționale, echipajul SMURD aflat la cota 2000.

Mă deplasez la fața locului de unde, în măsura în care este posibil, vă voi transmite situația în timp real”, anunță Radu Perianu, prefect de Argeș.

Te-ar putea interesa și: Vești bune pentru șoferii din Sibiu! Primăria investește 10 milioane de lei pentru decongestionarea traficului în zona industrială vest