- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Un român este noul manager Revolut. Cine este Victor Stîngă, cel care a preluat funcția de director financiar

09 Nov, 08:22 • Bumbeneci Diana
Alegere surpriză. Aplicația fintech Revolut l-a numit pe românul Victor Stîngă în funcția de director financiar (CFO) interimar.
Un român este noul manager Revolut. Cine este Victor Stîngă, cel care a preluat funcția de director financiar

Revolut

a ales un român pentru postul de director financiar. Românul a fost numit CFO interimar la scurt timp după ce Mikko Salovaara, directorul financiar al fintech-ului londonez și-a dat demisia din motive personale. Cine este Victor Stîngă, cel care a preluat funcția de mare importanță pentru viitorul său profesional.

Cine este Victor Stîngă, cel care a preluat funcția de director financiar

Compania este în continuare în căutarea unei persoane care să ocupe acest rol permanent. Ca CFO interimar, Victor Stîngă se ocupă de semnarea viitoarelor conturi ale Revolut pentru anul financiar 2022, companiei fiindu-i prelungit termenul limită de depunere a rezultatelor financiare. Momentan nu se știe însă dacă românul va putea trece de la funcția de interimar la funcția permanentă.

Te mai poate interesa și: Anunțul momentului pentru toți românii care utilizează Revolut

Victor Stîngă, CFO Revolut
Victor Stîngă, CFO Revolut

Victor Stîngă lucrează la Revolut din 2018, fiind șef al departamentului de finanțe și strategie Înainte de Revolut, Victor Stîngă a mai lucrat la Capgemini, unde a fost consultant, și la Amazon, ca analist, având un trecut profesional apreciat de colaboratorii săi. Revolut, aplicație financiară cu circa 3 milioane de clienți persoane fizice în România, lansează angajări în România, având disponibile aproape 80 de specialiști (ingineri, specialiști în recrutarea de talente, recrutori experimentați, specialiști în gestionarea resurselor umane și dezvoltare).

Locurile de muncă disponibile pentru profesioniștii români sunt în regimul de lucru la distanță (remote) și le oferă angajaților posibilitatea de a colabora la proiecte globale, în echipe multinaționale Compania de origine britanică a atins un efectiv global de 7.500 de angajați, ca urmare a extinderii în noi piețe, cum ar fi Brazilia, India și Noua Zeelandă. Pe plan local, Revolut are o echipă de peste 120 de angajați.

Ai mai putea citi: Românul care a renunțat la meseria de dascăl pentru a distribui pubele. „Mai bine gunoier cu bani decât profesor sărac”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult