- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Venitul lunar al unei menajere! Jobul este necesar în București, iar experiența nu este obligatorie

18 Mar, 19:07 • Constantin Cristina
Salariul unei menajere din București este cu mult mai mare față de alte profesii, iar personalul pentru astfel de ocupație este tot mai căutat.
Venitul lunar al unei menajere! Jobul este necesar în București, iar experiența nu este obligatorie

Venitul lunar pe care îl poate câștiga o menajeră a ajuns să fie mai mare față de alte ocupații, a informat cancan.ro.

Citește și: Salarii Kaufland 2023. Compania a dat start angajărilor! Venitul lunar include bonusuri, transport și bonuri de masă

„Salariul variază pentru majoritatea lucrătorilor în Personal casnic pentru curăţenie şi alte servicii (menajere) – din 1.296 RON la 2.243 RON pe lună – 2022. Un Personal casnic pentru curăţenie şi alte servicii (menajere) câștigă de obicei între 1.296 RON și 2.399 RON brut pe lună la încadrarea în acest loc de muncă.”, a precizat o platforma din România care poate verifica salariile pe care indivizii ar putea să le primească pentru diferite joburi.

Venitul unei menajere
Venitul unei menajere

În cadrul platformei s-a menționat că salariul poate crește după o perioadă de cinci ani. Conform acestuia, salariul variază de la 1.308 de lei, la 2.412 lei, pentru o lună de muncă. Suma este acordată în condițiile în care o săptămână de lucru are 40 de ore.

Ce face mai exact o menajeră?

Trebuie pe care trebuie să le facă o femeie de serviciu sunt: curăţenie, mătură, aspiră praful, curăţă, lustruieşte, spală şi îngrijeşte lenjeria de uz casnic, cumpără rezerve de uz casnic, prepară alimente, serveşte masa şi efectuează diferite alte sarcini domestice. Un astfel de lucrător își poate găsi cu ușurință de muncă în foarte multe medii, cum ar fi: firme, agenții, corporații, ambasade sau chiar la domiciliu.

Alte articole: Angajatori de Top București pun la dispoziție peste 7.000 de joburi. Ce oferte de muncă includ salarii de peste 2.000 de euro