- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

VIDEO| CNAIR nu ține pasul cu Umbrărescu. Se apropie rapid de finalizarea unei autostrăzi mult așteptate „Nu pot ei urmări câte putem noi construi”

18 Jul, 08:43 • Constantin Cristina
Încă un obiectiv bifat de către Dorinel Umbrărescu (UMB). Se apropie vertiginos de finalizarea unei autostrăzi mult așteptate de către români.
VIDEO| CNAIR nu ține pasul cu Umbrărescu. Se apropie rapid de finalizarea unei autostrăzi mult așteptate „Nu pot ei urmări câte putem noi construi”

Anunț important pentru români! Umbrărescu continuă să-și atingă obiectivele, iar CNAIR nu poate ține pasul cu antreprenorul român. România va beneficia în mai puțin de două luni de o autostradă esențială, a transmis Economedia.ro.

Citește și: Vești bune de pe Autostrada Lugoj-Deva, șantierul lui Dorinel Umbrărescu. Drumul de mare viteză va fi gata mai devreme

CNAIR nu ține pasul cu Umbrărescu. Se apropie rapid de finalizarea unei autostrăzi mult așteptate „Nu pot ei urmări câte putem noi construi”

Afaceristul local a început deja să traseze marcajele pe lotul 2 al Autostrăzii A0 București Nord. Lucrările ar urma să fie încheiate în doar două luni.

Lotul 2, Corbeanca (DN1) – Afumați (DN2) are o lungime de 19 kilometri, însă deschiderea nu se face pe toată lungimea pentru că nu este asigurată legătura/descărcarea în DN2, nodul rutier fiind în cadrul proiectului lotului 3, contract pentru care chinezii de-abia au început etapa de realizare proiect tehnic, mai precizează sursa citată.

Lotul 2, Corbeanca (DN1) – Afumați (DN2), Umbrărescu
Lotul 2, Corbeanca (DN1) – Afumați (DN2), Umbrărescu

Până în acest moment nu s-a prezentat o variantă clară de către Ministerul Transporturilor și CNAIR, astfel încât să fie utilizați toți cei 19 km de autostradă care se apropie rapid de finalizare.

De asemenea, Asociația „Construim România” a prezentat imagini cu stadiul lucrărilor la lotul 2 Corbeanca – Afumați, care sunt aproape de finalizare.

Spedition UMB Bacău, deţinută de familia Umbrărescu, a urcat pe poziţia a şasea în clasamentul celor mai mari companii private integral româneşti, după ce a raportat creşteri însemnate ale cifrei de afaceri şi ale profitabilităţii.

Spedition UMB, una dintre firmele din grupul deţinut de familia Umbrărescu, a avut cifră de afaceri netă de 2,13 miliarde de lei în anul 2022, cu 61% mai mare decât cea din anul 2021.

Compania a avut marjă de profit net de 6,4% în anul 2022, cel puţin dublă faţă de cea obţinută în anul 2021 (2,23% profitabilite în 2021). Spedition UMB a lucrat cu un număr mediu de 46 de salariați, în plus cu 4 oameni pe statele de plată față de valoarea din anul 2021.

Alte articole: Compania Umbrărescu ajunge pe cele mai înalte culmi! Constructorul de drumuri domină autoritar piața și își dublează borna afacerilor în mai puțin de un an