- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

VIDEO. Situație nemaiîntâlnită! Turiștii s-au înghesuit să prindă o porție de mâncare pe litoralul românesc. „Lumea își punea cu mâna mâncarea în farfurii”

04 Aug, 15:11 • Lupu Alexandra
Bătaie pe mâncarea de pe litoral. Turiștii au luat cu asalt un local pentru a prinde o porție de mâncare.
VIDEO. Situație nemaiîntâlnită! Turiștii s-au înghesuit să prindă o porție de mâncare pe litoralul românesc. „Lumea își punea cu mâna mâncarea în farfurii”

Situație nemaiîntâlnită pe litoralul românesc. Turiștii au luat cu asalt un local de la malul mării pentru a prinde o porție de mâncare, informează stiripesurse.ro.

Bătaie pentru mâncarea de pe litoral

La un local de pe litoralul românesc, turiștii s-au înghesuit să prindă o porție de mâncare. Se pare că sezonul estival a găsit mulți operatori economici nepregătiți să facă față numărului mare de români care vizitează litoralul. Oamenii au ajuns să se lupte pentru o porție de mâncare. Personalul era depășit de situație, iar situația este una greu de imaginat. Imagini incredibile au fost filmate de un turist.

Citește și: Aproape că nu îți vine să crezi! Locul din România în care două feluri de mâncare costă 15 lei

El a rămas cu un gust amar după ce și-a petrecut vacanța la malul mării. Românul și-a rezervat concediul la hotelul Cleopatra din Saturn. Bărbatul din Arad povestește că a ajuns la recepție, însă nu l-a cazat nimeni până la ora 16:00. El spune că s-a confruntat cu tot felul de situații, de la șezlonguri și prosoape insuficiente și până la lipsa de mâncare sau personal depășit de situație. Bărbatul relatează că a mers la un local din Saturn, însă mare i-a fost mirarea să vadă că mâncarea a fost insuficientă.

El spune că restaurantul s-a deschis la ora 13:00, iar la 13:15 nu mai era nicio porție. Românul precizează că localul nu avea clești speciali, motiv pentru care lumea își punea cu mâna mâncare în farfurii.

„Ajungi la recepție nu te cazează nimeni până la ora 16:00, șezlonguri insuficiente, nu au prosoape pentru șezlonguri, mâncare insuficientă, personal depășit de situație. Într-un restaurant cu 20-30 de mese mănâncă turiștii a 3 hoteluri simultan. La ora 13:00 s-a deschis restaurantul, la 13:15 nu mai era mâncare.

Lumea stătea la coadă că să apuce ceva de mâncare. Am cerut pește sau fructe de mare și au dat din umeri, au spus că ei nu au așa ceva. La fructe a fost cireașa de pe tort, le-au adus cu o cutie și le-au aruncat în acel loc dedicat fructelor. Lipsa cleștilor cu care să îți pui mâncare este o mare problemă, lumea își punea cu mâna mâncarea în farfurii. Oameni veniți din toată țara își cereau banii înapoi”, spune turistul.

„Galantarul de piure, cu aripioare… până acum 10 minute acolo unde era mâncare, oamenii au mâncat tot…”, povestește turistul pe un grup de Facebook.

Litoral
Litoral

Mulți turiști au cerut banii înapoi din cauza condițiilor de parcare din hotel și a mizeriei de la piscină. Un alt turist a confirmat că atât personalul, cât și managerul localului au dat dovadă de lipsă de interes.

„Din păcate este adevărat ce s-a scris în postare și încă mai erau lucruri negative de scris, ca, de exemplu, mizeria de la piscină, de la restaurant, de la toalete! De asemenea, nepăsarea personalului, dar mai ales a managerului!

Și da, sunt turiști care au refuzat asemenea condiții și au cerut restituirea banilor, între aceștia și noi!”, a scris un alt turist.

Recenziile legate de condițiile din hotel nu sunt deloc favorabile.

„Scuzați-mă, dar la scorul de 6.9 pe Booking nu mă duceam sub nici o formă… îmi pare rău de experiență”

„Bine că unii se plâng că iau țeapă… după ce că nu citesc recenziile negative”

„Abia când își bat joc de voi vă gândiți să nu mai mergeți pe litoralul românesc, uneori nici atunci. De 14 ani nu mai merg la noi la mare și nici n-am de gând să o fac!”

„Când vezi nota pe booking, nu îți pui un semn de întrebare? Mă uimește faptul că, de multe ori, oamenii nu știu unde vin, nu verifică și nu se informează înainte”, sunt câteva dintre comentariile la postarea românului.

Te-ar putea interesa și: Cât a ajuns să coste o tochitură dobrogeană cu mămăligă în Mamaia. Turiștii trebuie să plătească o avere pentru mâncarea de pe litoral