- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Weekend negru pentru români. ANM anunță prognoza meteo până pe 21 aprilie

19 Apr, 08:29 • Bumbeneci Diana
Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie au actualizat prognoza meteo pentru perioada următoare. Vremea se menține rece în mare parte a țării.
Weekend negru pentru români. ANM anunță prognoza meteo până pe 21 aprilie

Conform meteorologilor de la ANM, vineri, în țară, vremea va fi rece mai ales dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, mai scăzute în zonele depresionare, dar și mai ridicate pe litoral. Ziua, cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor și va ploua, local în nord, centru și est și pe arii restrânse în rest.

Seara și noaptea, cerul se va degaja, iar ploi izolate vor mai fi în regiunile sud-estice. În zonele montane, la peste 1700 m, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar la altitudini mai joase vor predomina ploile. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Dimineața și noaptea, pe spații mici va fi ceață, iar la sfârșitul intervalului îndeosebi în nord-vest și în centru vor fi condiții de brumă.

Citește și: Harta salariilor, pe județe. Top cele mai bine plătite joburi în primăvara anului 2024

meteo
meteo

Meteo București

Vremea va fi rece mai ales dimineața și noaptea. Cerul va avea înnorări, iar probabilitatea pentru ploi slabe va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.

Meteo sâmbătă, în România

Vremea va fi rece îndeosebi în orele dimineții și ale nopții. Cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor. Va ploua posibil moderat cantitativ în Dobrogea, estul Munteniei și în sudul Moldovei, precum și în sudul Banatului, iar în celelalte regiuni ploi slabe vor fi pe spații mici. În zona montană, local se vor semnala precipitații slabe care la peste 1700 m altitudine vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sud-estul teritoriului, cu viteze mai mari pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 12 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 1 și 8 grade. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.

Meteo București

Vremea va fi mai rece decât normal în această perioadă din an. Cerul va avea înnorări, vor mai fi condiții de ploaie, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 17 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade.

Citește și: România va avea o nouă vamă. Ministerul Transporturilor a făcut anunțul anului 2024

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult