MEDIA & MARKETING

Burci resusciteaza Prima TV cu Florin Calinescu, TimesNewRoman, Andrei Plesu

07 februarie 2014, ora 14:35 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
burci.jpg
Cristian Burci, noul proprietar al Prima TV, relanseaza in martie postul cu o grila complet noua.

Chestiunea zilei cu Florin Calinescu urmeaza sa intre din toamna, dar realizatorul ar putea implicat si in procesul de relansare a postului de acum. Andrei Boncea se va ocupa de un sitcom nou Dolce Vita si de emisiunea Mondenii, care va fi relansata. De asemenea, Tabloidul Click va realiza o emisiune zilnica de seara.

Intra in grila formate noi, precum Ce gandesc femeile, Casatoriti din prima si un fel de America's funniest video. Click va mai avea program tabloid in weekend, iar Andrei Plesu si echipa Dilema veche vor tine o emisiune duminica la pranz. Un nou format este reprezentat si de jurnalele satirice TimesNewRoman. Cititi mai multe pe paginademedia.ro.

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica prin care SC Graffiti Red SRL, companie controlata de Cristian Burci, preia controlul asupra SC SBS Broadcasting Media SRL si SC Prime Time Productions SRL.Graffiti Red face parte din grupul de companii controlat de Cristian Burci, activ in principal, pe piata agentiilor de publicitate si pe cea de editare si comercializare a publicatiilor.Companiile achizitionate apartin grupului SBS si activeaza in domeniul productiei si difuzarii programelor de televiziune si radio.

In Romania, S.C. SBS Broadcasting Media S.R.L detine licenta postului de televiziune Prima TV.

Cristian Burci a declarat, in decembrie, ca primele schimbari la Prima TV se vor vedea dupa avizul Consiliuliui Concurentei. Postul trebuie "revitalizat si intarit in zonele de entertainment, de digital, de stiri, de comedie", a spus el.

Seful Grafitti Red nu a dat detalii despre valoarea tranzactiei, dar a precizat, la acea data, ca deal-ul "s-a facut in functie de situatia financiara a Prima TV", care a avut pierderi de milioane de euro in ultimul an.

Intrebat cine va conduce Prima TV, Cristian Burci a mentionat ca de management se va ocupa actuala echipa de conducere, adica Mihaela Dumitru, actualul director general, si Veronica Sorescu, director de programe.

Citeste si Regatul lui Burci. Pentru un cal haituit
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 25 Iunie 2021, 09:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter