MEDIA & MARKETING

CME, compania-mama a Pro TV, a vandut MediaPro Distribution

20 martie 2015, ora 14:41 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
mediapro.jpeg
CME, compania-mama a Pro TV, a vandut la inceputul anului compania de distributie de film Media Pro Distribution, dupa cum reiese din documentele oficiale ce au insotit, saptamana trecuta, rezultatele financiare pe anul 2014.

CME nu spune cine sunt cumparatorii, dar noul administrator MPD arata, fara multe detalii, ca aceasta firma si o alta companie de profil, Prorom, au devenit afiliate. CME mai precizeaza ca exista "un proces de vanzare in curs de desfasurare" si pentru operatiunile de cinema, muzica si studiouri pe care le detine in Romania - in proces de vanzare fiind si Cinema Pro, despre care, anul trecut, se stia ca a revenit la Adrian Sarbu, scrie Hotnews.ro.

 Potrivit datelor de la Registrul Comertului, compania - detinuta in trecut de "CME Media Pro Distribution B.V." din Olanda - are acum ca asociat unic compania Media Pro Distribution B.V.. In data de 8 ianuarie a.c., au fost numiti administratori Dan Diaconu, fost director de programe la National TV, si cetateanul slovac Lubomir Nemec. Acesta din urma a fost responsabil financiar in cadrul Prorom, companie germana cu activitati de distributie de film in Europa Centrala si de Est.  

In 2013, MediaPro Distribution a avut o cifra de afaceri neta de 17,9 milioane euro si profit de circa 1 milion de euro, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor.Citeste si Cum reactioneaza Studiourile MediaPro la perchezitiile Politiei 
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 14 Iulie 2020, 06:51
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter