MEDIA & MARKETING

Publicatiile britanice The Sun si The Daily Telegraph introduc taxe pentru continutul online

27 martie 2013, ora 16:01   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
laptop_businessman-mare.jpg
Tabloidul The Sun, cel mai vandut ziar din Marea Britanie, si cotidianul de interes general The Daily Telegraph au anuntat ca vor introduce taxe pentru accesarea continutului lor online.

The Sun, un ziar editat de compania News International, detinuta de magnatul Rupert Murdoch, va introduce o taxa pentru accesul la continutul sau online in cea de-a doua jumatate a lui 2013.

Mike Darcey, directorul executiv al News International, a declarat ca actuala strategie a companiei - care le permite milioanelor de cititori accesul gratuit la continutul publicat pe site-ul The Sun - nu este sustenabila.

Pe de alta parte, si publicatia britanica The Daily Telegraph, editata de Telegraph Media Group, va taxa continutul sau online, dar inca nu a anuntat momentul in care va fi implementat acest sistem. The Daily Telegraph va deveni astfel primul ziar national de interes general din Marea Britanie care va introduce sistemul de taxare a continutului postat pe site-ul sau.Cititorii telegraph.co.uk vor avea acces liber la 20 de articole online pe luna. Apoi, cititorii trebuie sa plateasca o taxa de 1,99 lire sterline pe luna (20 de lire sterline pe an), pentru a avea acces la continutul online al The Daily Telegraph si la cel care poate fi citit de pe telefoanele inteligente (smartphone). Va exista si posibilitatea abonarii la un pachet digital complet, care va include accesul la continutul online al The Daily Telegraph si Sunday Telegraph, pe tablete, pentru 9,99 lire sterline pe luna (99 de lire sterline pe an), noteaza Mediafax.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Adrian Popescu a spus:
28/03/2013 12:40
Poate le vine ideea si la ai nostrii ca sa renunt definitiv si la presa online asa cum am renuntat la televiziune si presa scrisa .....
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Ianuarie 2022, 13:48
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter