REAL ESTATE

Cine este primul chirias al birourilor Skanska din Barbu Vacarescu

17 februarie 2014, ora 15:22, autor(i): Andra Troasca 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Green Court Bucharest.jpg
Skanska, unul dintre cele mai importante grupuri de dezvoltare si constructii din lume, anunta primul sau chirias pentru proiectul de birouri Green Court Bucharest - prima tranzactie de leasing de birouri semnata in zona Floreasca - Barbu Vacarescu de la inceputul lui 2014.

Compania multinationala cu sediul central in Franta, Schneider Electric, a inchiriat un spatiu de birouri de aproximativ 3.100 mp in prima cladire a Green Court Bucharest. Tranzactia a fost intermediata de catre Colliers International.

Schneider Electric este o companie internationala specializata in distributia energiei electrice, a aplicatiilor industriale de automatizare si control, automatizarea si securitatea cladirilor, servicii de alimentare pentru consumatori vitali si sisteme de racire.

Chiriasul era in cautarea unei cladiri care sa fie in concordanta cu strategia sa de dezvoltare si imaginea companiei: o cladire verde, inovatoare si tehnologizata, care permite extinderea operatiunilor sale curente, avand in vedere dezvoltarea viitoare a companiei.

Schneider Electric a optat pentru un spatiu situat in prima cladire dintre cele trei in cadrul ansamblului de birouri. Chiriasul a fost atras in mod special de proximitatea fata de statia de metrou Aurel Vlaicu si pozitia in centrul zonei Floreasca ľ Barbu Vacarescu, cunoscuta la scara larga drept noul district de afaceri al Capitalei.

Green Court Bucharest, primul proiect de birouri dezvoltat de catre Skanska in Romania, va fi finalizat in trei faze, iar prima cladire (19.500 mp GLA) va fi livrata in octombrie 2014, dupa o investitie ce se ridica la á46 milioane de euro.áCladirea are 12 etaje, 3 nivele de parcare subterane cu 280 locuri si ofera parcare si facilitati pentru biciclisti (vestiare si dusuri), curte interioara cu Wi-Fi.

Proiectul, amplasat pe strada Gara Herastrau, langa Bulevardul Barbu Vacarescu, in vecinatatea gurii de metrou Aurel Vlaicu, aproape deáSky Tower, va fi format din trei cladiri de birouri de clasa A, cu o suprafata totala inchiriabila de 52.000 metri patrati. Fiecare cladire va avea 12 niveluri supraterane si trei subterane.á

Green Court Bucharest este dezvoltat folosind tehnologie verde si solutii sustenabile cum ar fi fatada eficienta din punct de vedere energetic, aport crescut de aer proaspat, sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de miscare si de intensitate sau statiile de incarcare pentru masinile electrice. Proiectul va fi certificat LEED Gold.

Skanska Romania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, jucator mondial in dezvoltare imobiliara si constructii.

Skanska Commercial Development Europe dezvolta cladiri de birouri, proiecte logistice si comerciale. Operatiunile Skanska sunt concentrate in marile zone metropolitane din Republica Ceha, Ungaria, Romania si Polonia. Skanska Commercial Development Europe este impartita in patru companii locale ľ Skanska Property Republica Ceha, Skanska Property Romania, Skanka Property Ungaria si Skanska Property Polonia.

Grupul Skanska are in prezent 57.000 de angajati in pietele pe care activeaza in Europa, Statele Unite si America Centrala. Skanska a inregistrat in 2012 venituri totale in valoare de 132 miliarde coroane suedeze.

Schneider Electric este specializata la nivel global in managementul energiei, cu operatiuni in mai mult de 100 de tari.

Compania ofera solutii integrate pentru diverse segmente de piata, detinand pozitii de lider in domeniul infrastructurii, al proceselor industriale, automatizarilor in constructii si al centrelor de date sau retelelor. Schneider Electric are, de asemenea, o prezenta extinsa si in domeniul aplicatiilor pentru segmentul rezidential. Compania numara peste 140.000 de angajati si a realizat venituri din vanzari in valoare de 24 miliarde de euro in 2012.
Colliers International este jucator global in domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu peste 13.500 profesionisti operand in mai mult de 482 de birouri in 62 de tari. O subsidiara a FirstService Corporation, Colliers International ofera servicii utilizatorilor de real estate, proprietari si investitori, inclusiv solutii corporate globale, brokerage, managementul proprietatii si achizitiei, investitii hoteliere si consultanta, evaluare, servicii de consultanta si evaluare, credite ipotecare si cercetare eficienta.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 19:00
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter