REAL ESTATE

Mazare vrea sa scoata Cazinoul la vanzare

05 septembrie 2012, ora 16:19 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
cazino.jpg
Primarul Constantei, Radu Mazare, vrea trecerea Cazinoului la municipalitate in conditiile in care MDRT, care l-a luat in administrare in urma cu un an, nu a inceput reabilitarea acestuia. El spune ca intentioneaza sa vanda obiectivul printr-o licitatie internationala.

"Anul trecut, dupa discutiile pe care le-am avut cu madam Udrea si in care spunea ca ne va repara Cazinoul, am emis o hotarare de Consiliu Local si am fost de acord ca imobilul sa ajunga la Ministerul Dezvoltarii pentru un an de zile, timp in care ministerul este obligat sa inceapa lucrarile. Pana la ora actuala nu a inceput lucrarileö, spune Mazare.

Edilul sustine ca nu i s-a parut o solutie viabila ca statul sa investeasca 10 milioane de euro pentru reabilitarea Cazinoului si ca cel mai bine ar fi ca acesta sa fie vandut unei firme private si sa fie folosit.

El a mai afirmat ca dupa ce Guvernul va emite o hotarare pentru trecerea Cazinoului in administrarea Consiliului Local, vor incepe procedurile pentru o licitatie internationala, scrie Mediafax.Mazare a spus ca banii care fusesera alocati in acest an pentru reabilitarea Cazinoului, adica 1,6 milioane de euro, vor fi folositi pentru realizarea unei instalatii de agrement nautic pe lacul Siutghiol din Mamaia.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Iulie 2021, 00:39
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter