TURISM

Ce zboruri va opera Fly Romania, cea mai noua companie aeriana

11 martie 2014, ora 12:25   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
fly.jpg
Fly Romania, cea mai noua companie aeriana de pe piata locala, va opera zboruri de linie interne si internationale incepand cu data de 15 mai.

Fly Romania este parte a Ten Airways, companie cotrolata de omul de afaceri Ovidiu Tender.

Pe langa cursele interne, compania aeriana va acoperi mai multe destinatii externe.

Astfel, celor trei aeroporturi din Romania, Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara si Aeroportul Delta Dunarii din Tulcea, li se adauga alte sase destinatii din Italia, Spania, Germania si Turcia.

Pentru inceput, vom lansa mai multe rute care vor acoperi atat destinatii clasice cu o cerere bine determinata, cum e Bucuresti Timisoara, unde propunem un tarif unic, de 69,9 euro, cat si destinatii inedite sau sezoniere, cum va fi cursa Bucuresti Antalya, operationala din iunie. In viitor, intentionam sa extindem rutele si purtam deja discutii avansate cu mai multe aeroporturi pentru a putea deservi noi destinatii, atat interne, cat si internationale, a declarat Catalin Butu, director general Ten Airways.Zborurile pe ruta Timisoara Bucuresti vor avea o frecventa zilnica exceptand ziua de sambata, iar Tulcea Bucuresti de trei ori pe saptamana. Rutele internationale vor fi acoperite dupa cum urmeaza: Bergamo cu doua zboruri pe saptamana din Tulcea, Verona cu trei zboruri saptamanale din Timisoara si Bucuresti, Genova cu trei zboruri saptamanale din Bucuresti, Barcelona cu trei curse saptamanale din Bucuresti, Frankfurt, cu trei zboruri saptamanale din Bucuresti si unul din Tulcea si Antalya cu o cursa saptamanala din Bucuresti incepand din luna iunie.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,90 euro/zbor pentru Bucuresti Timisoara si 49,90 euro/zbor pentru Bucuresti - Tulcea, in vreme ce pe rutele internationale, preturile pornesc de la 29,90 de euro/zbor.

In aceste tarife este inclusa o gama larga de servicii, dintre care transportul unui bagaj de cabina de maxim 7 kg si a unuia de cala de cel mult 20 kg, si servicii de catering la bord.

Biletele pot fi achizitionate online de pe site-ul companiei, www.flyromania.com, care este deja functional, sau de la agentiile partenere.

Operatiunile Fly Romania sunt conduse de o echipa de management cu o experienta medie de 10 ani in aviatie. Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip MD-82 si MD-83 apartinand companiei aeriene Ten Airways si, anterior, operatorului Alitalia.

Printre companiile aeriene care utilizeaza sau au utilizat acest tip de aeronave se numara Swissair, Austrian Airlines, Alitalia, Delta sau American Airlines.

Ten Airways este o companie aeriana cu capital romanesc, care si-a inceput activitatea in 2010. Pana in prezent, a operat in sistem charter si wet lease, ceea ce presupune inchirierea aeronavei cu tot cu echipaj si celelalte servicii pentru a opera in numele unei alte companii. Printre clientii Ten Airways se numara Blue Air, Air Moldova, Aegean Airlines, Roya Maroc, Air Mediterrannee sau Blue Panorama, in sistem wet lease, respectiv Perfect Tour si Paralela 45 in sistem charter.

Competitorii Fly Romania vor fi Tarom, Wizz Air si Blue Air.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
paskany a spus:
16/03/2014 11:09
AEROPORTUL INTERNATIONAL CLUJ ESTE CHEIA SUCCESULUI....VERIFICATI NR. DE PASAGERI DIN 2013...WTF IS TULCEA ?
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 15 August 2022, 13:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter